Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla de Sonsoles Ónega somrient.

Sonsoles Ónega deixa tremolant Letícia: el que amaga la filla secreta del rei

Sonsoles Ónega ha donat nous detalls al seu programa

La notícia de la filla secreta del rei Joan Carles ens ha deixat tots impactats. No obstant això, tots sabem que l'emèrit ha tingut una gran quantitat d'amants.

I malgrat els rumors que hagin pogut sorgir sobre això al llarg dels anys, aquesta vegada semblen agafar més força que mai. Una cosa sobre el que ja va advertir Pilar Eyre. Al seu moment, la periodista parlava obertament sobre aquesta suposada quarta filla de l'emèrit.

«És una senyora coneguda de la societat», assegurava la periodista a TV3el mes de febrer passat. «Té l'edat més o menys de Felip i és una filla d'una parella de l'aristocràcia», apuntava.

Foto de Sonsoles Ónega somrient asseguda al plató de 'Y ahora Sonsoles' en una imatge promocional.
Sonsoles Ónega ha aportat nova informació al seu programa 'Y ahora Sonsoles'. | Atresmedia

Una filla que seria fruit d'una relació que Joan Carles va mantenir amb una dama de l'aristocràcia que, fins i tot, ha protagonitzat portades de revista.

«A Madrid, que és on viu aquesta senyora, tothom ho sap», al·legava. Encara més, la suposada amant de l'emèrit estava més que orgullosa del títol que podria arribar a tenir la seva filla.

«La mare és la primera que estava orgullosa del fet que la seva filla era del rei», assegurava Eyre. I no només això, sinó que fins i tot presumia de la gran semblança que tindria aquesta suposada filla secreta amb les seves germanes, les infantes Cristina i Elena.

Sens dubte, tot un secret de domini públic. I és que la dona en qüestió fins i tot ha tingut un tracte preferent. «Se la tracta amb molt de respecte sempre», revelava la periodista.

Captura del programa de Sonsoles Ónega, 'Y ahora Sonsoles', del 28 de febrer parlant amb Mario Pascual Vives, advocat d'Iñaki Urdangarin.
Sonsoles Ónega manté una gran relació amb la reina Letícia. | Atresmedia

Una bomba que ha acabat d'explotar després de la visita del rei a Sanxenxo. Així, des d'El Confidencial s'han atrevit per posar-hi nom. Segons expliquen, aquesta quarta filla es diria Alejandra i va arribar al món a finals dels setanta.

A més, se sap que està casada, és mare d'un fill i es dedica al món de la moda. I encara que mai la va arribar a reconèixer com a tal, donen a entendre que el rei Joan Carles mai no va deixar d'estar pendent d'ella.

Sonsoles Ónega revela noves dades sobre la filla secreta del rei

De fet, arribat un cert moment, l'emèrit decidia confessar l'existència d'aquesta quarta filla al seu cercle més proper. Als seus amics els presumia que era una bona noia, molt intel·ligent i preparada.

«Semblava orgullós d'ella, encara que tampoc donava gaires detalls», expliquen a El Confidencial. De moment, l'única reacció que hem obtingut de la Casa Reial són les mateixes paraules de l'emèrit.

Primer pla del rei emèrit, Joan Carles I, seriós.
El rei tindria una filla secreta que molts coneixen. | GTRES

Com hauria transmès als mitjans, nega rotundament l'existència d'aquesta suposada filla. «No és cert que tingui una filla», s'ha encarregat de desmentir. Mentre que des de Zarzuela es renten les mans i neguen que tinguessin constància de l'existència d'Alejandra.

Però, en cas de poder demostrar els seus llaços amb la Família Reial, segons han explicat des de 'Y ahora Sonsoles', haurà d'aportar proves com ara fotografies o cartes. A més, el mateix rei Joan Carles hauria de reconèixer-la perquè pugui tenir accés als mateixos drets que els seus altres tres fills.

Imatge del rei Felip VI al costat del seu pare, el rei èmerit Joan Carles I, en un acte.
El rei Felip no s'ha pronunciat. | CatalunyaDiari

En cas afirmatiu, com explica Sonsoles Ónega, Alejandra passaria a formar part de la Família Reial. I en un curt període de temps, passaria a formar part de la línia successòria. Una cosa que deixaria el rei Felip exclòs de l'herència.

Sobretot perquè ja va renunciar el 2020 a tots els béns del seu pare. D'aquesta manera, l'herència de l'emèrit es dividiria en 3 parts.

Sens dubte, l'ambient no pot estar més tens a Zarzuela, que encara ha de fer front a l'enrenou generat després de la visita de Joan Carles a Espanya i també a les sortides de to de Victòria Frederica a la Fira d'Abril.