Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Isabel Pantoja amb unes ulleres de sol negres

La pròxima víctima del cas Cantora ja té noms i cognoms

Es tracta d'una altra de les persones protagonistes de la guerra Rivera-Pantoja

Isabel Pantoja amb unes ulleres de sol negres
Segons es rumoreja, hi haurà una pròxima víctima en el 'Cas Cantora'| Europa Press

Actualment, si hi ha un tema candent a la premsa rosa, és el 'Cas Cantora'. Els dos són figures constants de l'actualitat perquè estan ficats de ple en un conflicte per l'herència del torero Paquirri.

Els suposats tripijocs d'ella amb la finca i la presumpta mentida del robatori dels objectes del torero han posat a la 'tonadillera' en dubte. I a això cal afegir que s'han sumat més informacions, que han provocat que la seva imatge estigui per terra. En concret, s'ha comentat que Isabel sembla que li va ser infidel al seu marit i, a més, també els seus antics veïns han criticat la seva prepotència.

Totes aquestes circumstàncies han donat lloc al fet que la cantant estigui ara 'en el fang'. No obstant això, hi ha qui creu que això serà per poc temps perquè hi ha qui pensa que molt aviat hi haurà una nova víctima en aquest cas, i aquesta no serà una altra que Kiko Rivera.

La següent víctima

El locutor radiofònic, Federico Jiménez Losantos, que està al capdavant del programa 'Es la mañana', és qui considera que molt aviat es girarà la truita. Creu que després de l'atac massiu' a Isabel Pantoja, arribarà el moment que passi el mateix amb el seu fill gran.

Així ho ha manifestat amb aquestes paraules: «El trist avantatge de Telecinco és que sabem què fa pujar a algú per després destruir-lo. I a ningú ha encimbellat més que la Pantoja, que va ser canonitzada a 'Supervivientes'. Un any després, la tenim convertida en la pitjor mare de l'univers, al seu fill dient-li lladre i tot això ho sabia perfectament Telecinco».

Per aquest motiu, creu que la següent víctima a la qual s'enfonsarà pel 'Cas Cantora' serà Kiko Rivera. I ho ha expressat dient: «Han encebat una revenja contra Isabel Pantoja i ara vindrà la revenja amb Paquirrín». És més, ha afegit: «Estan preparant l'execució de Paquirrín».

És més, Jiménez Losantos ha manifestat que, després de la 'tonadillera', un objectiu òptim de l'esmentada cadena per atacar hagués estat el germà d'aquesta. No obstant això, ha exposat que el fet que Agustín Pantoja no sigui personatge públic dificulta que se li posi en el punt de mira.

Kiko Rivera al plató de Gran Hermano a punt d'escoltar el resultat de les votacions
Kiko Rivera podria ser la pròxima víctima d'aquesta guerra familiar | GTRES

Primers atacs a Kiko Rivera a Telecinco?

De moment, Telecinco no deixa de mostrar testimonis de persones que posen en dubte l'artista a tots els nivells. I és que hi ha una línia generalitzada a favor del seu fill, a qui, presumptament, podria haver enganyat amb l'herència.

No obstant això, no és menys cert que, a poc a poc, van sortint també veus en contra del DJ. Així, per exemple, Ana Rosa Quintana i els seus col·laboradors de 'El programa d'AR' són molt crítics amb ell, ja que li han atacat per la seva imatge i, fins i tot, han arribat a manifestar que ha venut la seva mare per diners.

No obstant això, no són els únics que han arremès contra ell. Un altre exemple és l'espai 'Socialité', on s'ha posat l'accent en els diners que el jove està guanyant amb aquesta polèmica. És més, s'ha posat en dubte als que han exposat que Paquirri volia separar-se de la 'tonadillera'.

I aquí no queda tot. En el programa 'Viva la vida', aquest cap de setmana, l'esposa de Kiko Rivera, Irene Rosales, ha rebut un contundent atac dels seus companys, i és que han criticat la seva postura diplomàtica en aquest conflicte familiar.

D'aquí que, fins i tot, la jove acabés plorant i el seu marit entrés en directe per defensar-la i recolzar-la. Tindrà raó Jiménez Losantos? Telecinco apostarà molt aviat per carregar contra el DJ? Caldrà esperar per sortir de dubtes.