Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Kiko Rivera amb mascareta i ulleres de sol caminant per Madrid durant el juliol d'aquest 2020

Kiko Rivera, enxampat visitant un expert després de l'ultimàtum a sa mare

El DJ està donant passos importants en el tema de l'herència de Paquirri

Kiko Rivera amb mascareta i ulleres de sol caminant per Madrid durant el juliol d'aquest 2020
Kiko Rivera ha sigut enxampat visitant un lloc important | Gtres

Cap de setmana d'ultimàtums. Kiko Rivera va demanar el passat cap de setmana a Isabel Pantoja que tornés sense demora als seus germans (Fran i Cayetano Rivera) els objectes personals del seu pare, Paquirri. És més, també li va exposar que si li trucava per donar-li una explicació, públicament, acabaria aquesta 'guerra'.

De moment, la 'tonadillera' sembla que no ha fet cas al seu fill. I aquest, per la seva banda, no està de braços plegats, ja que té clar que vol fer tot el que estigui al seu abast per treure a la llum els suposats tripijocs de la seva mare amb l'herència del torero.

Kiko ho vol fer per evitar que a ell li esquitxin els deutes que la seva progenitora ha contret i, bona mostra de l'objectiu que té el jove, és que ha estat enxampat visitant a un expert en aquests assumptes, que podria ser-li de gran ajuda.

Kiko Rivera 'caçat' visitant un lloc important

Les suposades argúcies econòmiques d'Isabel Pantoja que fins ara ha pogut conèixer Kiko, sembla que són només la 'punta de l'iceberg'. Per aquest motiu, el DJ està disposat a arribar al fons de l'assumpte i treure a la llum tota la veritat.

D'aquí que estigui recollint la gran quantitat possible de dades i d'informació. I, precisament per això, com ha publicat el medi 'Informalia', ha estat enxampat en un lloc molt significatiu, és a dir, ha estat fotografiat visitant en solitari el 'Col·legi Notarial' de Sevilla.

Si, ha acudit fins a aquest organisme, és perquè està recollint dades importants per poder 'enfrontar' legalment a la seva mare. Especialment, està molt interessat a conèixer al detall tota la informació i documentació relativa a la finca Cantora. Però, sembla, no només d'aquest terreny sinó també d'altres propietats de Paquirri que li podria haver deixat a Kiko. Algunes propietats de les quals, sembla, han estat venudes per la cantant en aquests anys.

De moment, Kiko Rivera no ha volgut donar cap explicació sobre aquesta visita a col·legi notarial. Tant és així que ha mantingut silenci en tot moment després de la seva sortida del mateix i davant les preguntes dels reporters.

La documentació que s'ha fet pública

La informació que ha pogut obtenir el DJ en el citat organisme li serà de gran ajuda en la 'guerra'. No obstant això, potser també li podrà ser útil la que aquests dies s'ha mostrat en televisió.

Així, per exemple, a 'Viva la vida' s'ha donat a conèixer una documentació que establia que no s'havia respectat en absolut la voluntat de Paquirri. I és que aquest ha indicat que els dos terços de la seva herència es repartirien a parts iguals entre els seus tres fills.

Mentrestant, la tercera part es dividiria entre la seva família, els Rivera, i la seva vídua (Isabel Pantoja) en qualitat d'usdefruit vitalici. Malgrat això, sembla que la 'tonadillera' va decidir capitalitzar l'esmentat usdefruit, donant lloc al fet que la situació donés una bolcada.

Així, ella es va quedar amb el 37% de l'esmentada herència i els tres fills de Paquirri, per la seva banda, es van haver de conformar cada un amb el 17,4%.

Més passos de Kiko Rivera

A més de reunir dades, Kiko Rivera es rumoreja que estaria parlant amb els seus germans grans per a establir un 'pla' perquè s'ha arribat a publicar que els tres podrien estar acordant dur a terme en conjunt la compra de la finca Cantora. 

D'aquesta manera, 'farien fora' a la 'tonadillera' d'allà, però, fins i tot, això els permetria posar en marxa un bell projecte, que consistiria en el fet que es plantegen rehabilitar la finca per donar-li forma a un museu del bou i així retre homenatge al seu pare. No obstant això, caldrà esperar per veure quins passos donen els protagonistes d'aquesta batalla Rivera-Pantoja.