Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Foto oficial del Rei Felip VI

El rei, en quarantena: revelen qui és el contacte amb Covid que l'obliga a aïllar-se

El cap de l'Estat s'ha vist obligat a anul·lar la seva agenda oficial durant 10 dies

Foto oficial del Rei Felip VI
El rei, en quarantena: revelen qui és el contacte amb Covid que l'obliga a aïllar-se | GTRES

La Casa Reial va anunciar fa uns dies que Felip VI havia de realitzar una quarantena obligatòria per haver estat en contacte amb un possible portador del corovirus, un fet que l'ha obligat a cancel·lar la seva agenda durant 10 dies. 

Encara que van mantenir a aquesta persona en l'anonimat, ara des del mitjà 'Informalia' han pogut saber de qui es tractava i l'estat de salut del Rei i de la seva família.

Felip VI, contacte estret d'un contagiat de Covid

Diumenge passat al matí, Álvaro Fuster, amic de l'actual cap d'Estat des del col·legi, va visitar al pare de la princesa Elionor i de la infanta Sofia a la Zarzuela. Només unes hores més tard, el dilluns, va començar a trobar-se malament i a sentir «algunes molèsties lleus, com a cert mal de coll». Va ser llavors quan Álvaro va decidir fer-se la prova de coronavirus i va resultar ser positiu. Immediatament va avisar a les persones amb les quals havia estat en contacte, entre les quals està Felip VI.

Segons han informat algunes fonts a 'Informalia', la Reina no es trobava en el palau quan Álvaro Fuster va visitar al Rei. «Letícia no estava», sentencien amb rotunditat.

Tot i que Felip VI no va descobrir fins al dilluns que havia estat en contacte amb una persona positiva en coronavirus, la seva capacitat de contagi seria nul·la en el cas que ell també hagués contret la malaltia.

Letícia ha seguit amb la seva agenda oficial

Això es deu al fet que a penes faria 24 hores que està infectat i, per tant, portaria tan poc temps portant el virus que no tindria capacitat de transmetre'l, tal com assenyalen els experts al mateix mitjà.

D'aquesta manera, si no hagués guardat les precaucions degudes amb Letícia o amb les seves filles durant les primeres hores, cap de les tres hauria de preocupar-se ni tampoc sotmetre's a una quarantena. Per aquest motiu, mentre que Felip Vi es troba aïllat, la seva dona ha seguit amb la seva agenda oficial.

Encara que no se sap si passades les 24 hores, els reis van tenir algun tipus de contacte, si hi ha quelcom que sí que sembla segur és que van fer plans per separat durant el cap de setmana o, almenys, durant part d'ell.

El fill de la reina Sofia i Joan Carles es va reunir amb diversos amics, entre els quals es trobava Álvaro Fuster, sense la presència de cap de les dones dels presents.

Una gran amistat

Álvaro Fuster i Felip VI són amics des que van coincidir quan eren nens en el col·legi Santa María de los Rosales, al qual ara assisteixen la princesa Elionor i la infanta Sofia. La seva amistat es va afermar durant l'adolescència, quan l'empresari intentava fer tot el possible perquè les 'aventures' de l'actual cap d'Estat no fossin descobertes per la premsa.

En conseqüència, Álvaro es va convertir en un dels millors amics del fill de l'emèrit Joan Carles. El va ajudar a amagar les seves sortides amb Isabel Sartorious i, posteriorment, amb Eva Sannum. Tan lluny va arribar la seva amistat que el maig del 2004, quan es va casar amb Letícia, va ser un dels testimonis de les noces.

El gran amic de Felip VI també va tenir gran fama de conqueridor durant la seva adolescència, i fins i tot va arribar a ser protagonista de la premsa en alguna ocasió per la seva relació amb Anne Igartiburu.

A més, també va viure un romanç amb Elisabeth Thomspon, la model estatunidenca que es va donar a conèixer a Espanya gràcies al seu pas per 'Supervivientes'. Finalment, Álvaro Fuster va assentar el cap amb l'ex-xicota de Carlos Baute, Beatriz Mira. Van celebrar les seves noces el març de 2012, una cerimònia a la qual van assistir els llavors prínceps d'Astúries.

També van ser presents altres figures molt reconegudes com Fiona Ferrer, Beltrán Gómez Acebedo, Amaia Salamanca, Rosauro Encallo o Cristina i Victoria de Brobón dos Sicilias. Així com la mateixa Isabel Sartorious, qui va mantenir una relació el germà de l'empresari durant alguns anys.