Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Imatge d'Isa Pantoja i Asraf a 'La Casa Fuerte'

Isa Pantoja encén les alarmes a Telecinco: «Vull marxar»

Chabelita no aguanta tanta pressió i decideix abandonar el 'reality'

Imatge d'Isa Pantoja i Asraf a 'La Casa Fuerte'
Isa Pantoja demana abandonar 'La Casa Fuerte' | Telecinco

Durant la gala d'ahir, 29 de novembre, Isa Pantoja es convertia en la protagonista de 'La casa fuerte'. El programa ha sabut com treure-li partit a la participació de la filla d'Isabel Pantoja ficant-la de ple en la polèmica que mantenen Kiko Rivera i la seva progenitora. Des que Chabelita va posar un peu a la casa, la direcció no va dubtar a fer-la partícip de tot el que està esdevenint en el clan Pantoja.

Amb cada informació que Jorge Javier Vázquez li dona de l'exterior, Isa s'esfondra i acaba en un mar de llàgrimes mentre contesta a una mena d'entrevista improvisada que no fa més que augmentar la guerra que s'ha generat fora arran de les accions que l'artista va fer amb l'herència de Paquirri i que el seu fill, Kiko Rivera, s'ha encarregat d'airejar.

Isa Pantoja va tenir l'oportunitat de sortir del 'reality'

'La Casa Fuerte' va posar a disposició de Chabelita la possibilitat d'abandonar per unes hores el concurs per poder reunir-se amb la seva mare a Cantora. El que podria semblar un gest d'humanitat per part de l'organització del programa, la veritat és que fa més olor d'una estratègia per seguir generant contingut sobre l'enfrontament entre mare i fill.

Isa no està passant pel seu millor moment dins de la casa. Sent molta pressió, i s'ha debatut sobre si és convenient reunir-se amb la seva mare per donar-li tot el suport que necessita o mantenir-se al marge per no alimentar més la polèmica. Amb el final de 'La Casa Fuerte' encara molt llunyà, Chabelita opina que tanta pressió pot acabar passant-li factura en el seu concurs i segueix dubtant sobre com afrontar el que s'ha generat a l'exterior.

La decisió de Chabelita: «Vull marxar a casa meva»

Després de reflexionar, la filla d'Isabel Pantoja va decidir no anar a Cantora. Seguint el consell que li va donar Asraf, sobre no ficar-se en el conflicte familiar, Chabelita decidia quedar-se al programa i mantenir-se al marge. No obstant això, va demanar a l'organització poder parlar amb la seva mare per saber com estava sense saber que aquesta trucada acabaria enfonsant-la encara més.

«No la vull comprometre, no solucionaré res i em quedaré boja. Sento que l'estic protegint, tota la meva vida ho he fet sense fer segons quines coses per si de cas li fa mal», confessava Isa Pantoja trencada davant la impossibilitat de posar-se en contacte amb la seva mare.

Isa Pantoja molt seriosa al jardí de la Casa Forta
Isa Pantoja no aguanta la pressió i vol marxar a casa | TELECINCO

Completament trencada i sense poder aguantar més dins del 'reality' mentre la seva família s'esquerda en trossos, la germana de Kiko Rivera prenia una decisió que afectava directament a la seva continuïtat en el concurs: «Per aquestes coses no val la pena, marxo amb la meva mare i a la merda. Vull marxar a casa meva... No em val la pena ser aquí, vull marxar a casa meva», va dir Isa sense poder deixar de plorar.

Les seves hores més baixes

Per si no n'hi hagués prou, la relació entre Isa Pantoja i Asraf Beno no està passant pel seu millor moment. Tot i que el model sembla que està al seu costat i li dona suport amb tot el que està succeint fora, la veritat és que la seva actitud deixa molt a desitjar. En moltes ocasions Chabelita no s'ha sentit compresa per la seva parella i les discussions han anat creixent entre ells.

Isa Pantoja se sent molt sola i té por que, quan el concurs acabi, acabi sense parella i amb una família completament trencada. Un temor que el seu germà, Kiko Rivera, s'ha encarregat d'aclarir mitjançant un missatge que li ha fet arribar a través de Jorge Javier. En aquest missatge, el DJ li prometia que mentre ell seguís amb vida no estaria sola mai. Unes paraules que van reconfortar a Chabelita i que obre una porta a una aliança entre germans en ple enfonsament del clan Pantoja.