Concursants de 'La casa fuerte' de Telecinco

'La casa fuerte' fitxa l'ex de diversos futbolistes molt coneguts a Espanya

Es tracta d'un rostre molt conegut de Telecinco

Demà comença la segona temporada de 'La Casa Fuerte' i els noms dels concursants confirmats fins al moment estan generant estupor perquè són famosos molt dispars que, sense cap dubte, donaran molt que parlar. Precisament en aquesta línia es troba la participant número tretze que acaba de descobrir-se.

Es tracta d'un rostre molt conegut de Telecinco, concretament, entre altres coses, té en el seu currículum haver sigut parella o romanç d'alguns futbolistes importants de Primera Divisió. Ella no és altra que Samira Jalil.

Qui és Samira?

Per als seguidors del programa 'MYHYV', Samira és ben coneguda, i no només perquè va ser pretendenta de Rafa Mora, sinó també com a 'tronista'. En concret, va ocupar aquest últim lloc dues vegades; en la primera ocasió va resultar expulsada per saltar-se les normes del programa, i en la segona vegada va marxar de la mà de Jonathan. No obstant això, aquesta relació no va arribar a bon port.

Malgrat tot, la jove és també famosa per haver tingut, com hem esmentat, 'affaires' o relacions sòlides amb celebritats del nostre país. Així, va ser parella de José Fernando, el fill d'Ortega Cano, durant sis mesos, i va tenir un suposat flirteig amb Diego Matamoros. No obstant això, potser el més destacat de la seva vida sentimental és que la premsa rosa l'ha relacionat amb futbolistes importants de Primera Divisió.

Entre aquests, s'hi parlen de futbolistes del Reial Madrid com Guti, Cristiano Ronaldo o fins i tot Benzema, però, també se la va relacionar amb l'actual jugador del Betis, Marc Bartra. Precisament per la seva relació amb aquests esportistes, va ser una de les noies que es 'van assenyalar' per acudir a 'treballar' a les famoses festes d'aquests. Ella en tot moment va negar haver assistit a canvi de diners, però el polígraf va dir que mentia. I això li va comportar, a més d'un disgust, una posterior ruptura amb el que era el seu xicot, Rubén.

Samira Khalil posant en vestit de bany
Samira Jalil ha tingut romanços amb diversos futbolistes famosos | Instagram

Samira va tenir alguna cosa amb un concursant de 'La Casa Fuerte'

Davant tot l'exposat, la participació de Samira Jalil en la nova edició de 'La Casa Fuerte' ha donat molt que parlar, encara que hi ha una altra situació que també incrementa el 'morbo' perquè, suposadament, va tenir un 'affaire' amb un dels concursants ja confirmats, que participarà amb la seva xicota. Aquest és ni més ni menys que Tom Brusse.

Això sense passar per alt que, si es confirma definitivament la participació de Diego Matamoros, també s'haurà de veure les cares amb ell. I és que, encara que ella va explicar el seu romanç amb el fill de Kiko, el jove va negar-ho en tot moment. Una situació que podrien afrontar cara a cara i que donaria molt de joc al programa.

Primeres reaccions a la seva participació

Res més s'ha adonat a conèixer que Samira és la tretzena concursant de l'esmentat 'reality' de Telecinco, els internautes han començat a deixar les seves opinions al respecte i, concretament, ho han fet al compte d'Instagram del programa. Ja són molts els futurs espectadors de l'espai qui han escrit la seva impressió sobre això com, per exemple, es reflecteixen a través de missatges com aquests:

  • «La que faltava ja...».
  • «No sé si riure o plorar».
  • «Aquesta concursant m'agrada més. Tot el que sigui per fastiguejar a Tom Brusse».
  • «Em cau fatal».
  • «A per totes, tia. T'estimo milions».
  • «Quina tela s'aproxima. La que ens ve a sobre».

Ella, aliena a tots aquests comentaris, està feliç per la seva participació en el programa. Per això, ha escrit un comentari al seu compte d'Instagram que així ho manifesta: «Doncs sí, ja puc dir que sóc concursant oficial de 'La Casa Fuerte 2'. Gràcies per donar-me aquesta nova oportunitat, la qual prometo no defraudar-vos. Gràcies a tots!!!».