Concursants de 'La casa fuerte' de Telecinco

La Casa Fuerte anuncia «la seva primera bomba» només començar

Així pretén captivar l'audiència

Aquesta nit, a les 22 hores, s'estrenarà a Telecinco la segona edició de 'La Casa Fuerte', un 'reality' que arriba amb interessants novetats pel que fa a dinàmiques i proves, però també respecte als seus presentadors.

Així, tot i que Jorge Javier Vázquez repetirà com a màxim exponent, en aquesta ocasió comptarà amb la col·laboració de Lara Álvarez i Sandra Barneda, les quals substituiran a Núria Marín i Sonsoles Ónega, respectivament. La primera gala d'aquesta nit promet molt perquè els catorze concursants ja fan dos dies de preconvivència, i també perquè en ella s'anunciarà una 'bomba'.

'Primera bomba' de 'La Casa Fuerte 2'

El programa vol començar des del principi despertant l'interès dels espectadors. Per aquest motiu, s'ha revelat que a un dels concursants se li va donar una informació important, concretament, va ser a Isa Pantoja, que participarà amb el seu xicot (Asraf Beno).

En la presentació als mitjans del 'reality' ha sigut on Jorge Javier Vázquez ha donat a conèixer el que van a fer amb aquesta. Així, li van explicar els últims detalls de l'enfrontament que estan vivint la seva mare (Isabel Pantoja) i el seu germà (Kiko Rivera). I això suposarà, per tant, que se li reveli l'entrevista exclusiva que el DJ ha concedit a 'Lecturas' carregant contra la 'tonadillera'.

Isa Pantoja davant dels micròfons de la premsa
Isa Pantoja coneixerà les últimes dades de l'enfrontament de la seva família | GTRES

És cert que habitualment en els concursos d'aquesta mena se sol 'aïllar' als concursants de tota la informació de l'exterior. No obstant això, aquest no serà el cas. El citat presentador ha explicat el perquè es parlarà amb Isa de la seva família, dient: «No pot romandre al marge del que passi a 'Cantora'. És el nostre deure explicar-ho. Ha d'estar assabentada que mare i fill no se suporten».

Així, se li explicarà que Kiko ha qualificat l'artista de mala mare i fins i tot que està disposat a prendre mesures amb advocats, amb les quals pretenen aconseguir que l'herència del seu pare (Paquirri) es reparteixi com cal. En aquest sentit, Jorge Javier ha manifestat que creu saber com reaccionarà Isa Pantoja: «Va dir: 'Jo ja ho deia. Era una visionària'».

Isa, la gran protagonista de la primera gala

A més de per descobrir els últims detalls de l'enfrontament de la seva mare i el seu germà, la jove serà protagonista per un altre motiu perquè, com s'ha anunciat davant la premsa, ha tingut la seva primera baralla amb el seu xicot. Sandra Barneda, que serà la presentadora dels debats dels dimarts, és la que ha donat a conèixer que «ha estat una baralla de parella». Això no obstant, no ha volgut revelar més detalls de la discussió per així mantenir l'interès en l'audiència.

Independentment de tot això, és clar que Isa Pantoja acapararà l'atenció perquè també hi ha ganes de saber si realment ha canviat tant com es diu, ja que en els últims mesos s'ha mostrat més cauta i madura, per exemple, ha començat a estudiar Dret i ha consolidat la seva relació amb Asraf. Tant és així que fins i tot ja estan preparant el seu casament.

Els catorze concursants definitius de 'La Casa Fuerte 2' 

A banda de què 'La Casa Fuerte' ens pugui sorprendre amb una incorporació d'última hora, catorze són els participants definitius confirmats. D'una banda, a més d'Isa i Asraf, concursaran en parella Sonia Monroy i el seu marit (Juan Diego), Mahi Masegosa i el seu xicot (Rafa Moya) així com Tom Brusse i Sandra. D'altra banda, participaran en solitari Mari Cielo Pajares, Antonio Pavón, Albert Álvarez, Cristini Couto, Samira Jalil i la cantant Rebeca.