Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Rocío Flores al plató de Telecinco durant una entrevista de 'Supervivientes'

Rocío Flores revela el secret pel qual no ha guanyat pes des de 'Supervivientes'

Manté una silueta prou estilitzada

Rocío Flores al plató de Telecinco durant una entrevista de 'Supervivientes'
Revelat el secret de Rocío Flores per no guanyar pes | Telecinco

Sense cap dubte, participar en l'última edició de 'Supervivientes' ha sigut una decisió que ha canviat la vida de Rocío Flores per sempre, i ho ha fet per diversos motius. Primer, perquè ja s'ha convertit en personatge públic i ha fet que el públic senti interès per ella. Segon, perquè li ha permès guanyar una sucosa quantitat econòmica, gràcies a la qual s'ha comprat un pis.

Així mateix, no cal passar per alt que la tercera raó és perquè la jove ha passat a treballar com 'influencer'. I, finalment, perquè ha experimentat un notable canvi físicament, ja que la jove ha perdut bastant pes i llueix a hores d'ara una imatge molt més actual i d'acord amb la seva edat.

L'aprimament de Rocío Flores

Després de passar penúries a 'Supervivientes', Rocío Flores va tornar a Espanya havent perdut un total de 16 quilos, i aquest fet va fer que se sentís molt orgullosa de si mateixa, perquè era conscient que aquesta pèrdua de pes la necessitava. Precisament per aquest pas tan important que va donar, ara ha continuat 'treballant' per no tornar a recuperar aquests citats quilos.

En concret, la revista 'Lecturas' ha revelat el secret que ha fet que la jove aconsegueixi mantenir la seva silueta des que finalitzés el 'reality',  el citat mitjà ha publicat que aquest no és altre que practicar càrdio en dejú. Sembla que, la filla d'Antonio David i Rocío Carrasco, res més aixecar-se als matins fa exercici de càrdio. Se suposa que diàriament segueix aquesta pauta, que es considera que porta amb si diversos avantatges notables. Així, per exemple, ajuda a cremar greix de manera més ràpida i fàcil alhora que millora l'estat anímic.

De la mateixa manera, s'indica que fer esport en dejú pot prevenir diferents malalties i contribueix a enfortir el que és el sistema respiratori. Segons 'Lecturas', Rocío Flores s'ha habituat a fer exercici d'aquesta manera per mantenir la seva silueta a ratlla però no és l'única, ja que és una mesura que segueixen moltes altres famoses, com seria el cas, per exemple, de la xicota de Kiko Matamoros (Marta López Álamo).

Això sense passar per alt que, com ella ha donat a conèixer en les seves xarxes socials, s'ha convertit ara en una incondicional de la boxa. Així, està aprenent a gaudir d'aquesta disciplina, en què el seu avi matern (Pedro Carrasco) va ser set vegades campió d'Europa i una del món.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

"Que no et de por ser tu"

Una publicació compartida per Rocio Flors (@rotrece) el

Més secrets de Rocío Flores per estar radiant

L'esport, al qual no estava habituada, està sent el gran aliat de la jove per no guanyar pes i lluir cada dia més radiant. No obstant això, no cal passar per alt que també està duent a terme altres mesures amb aquest mateix objectiu. Així, per exemple, està acudint a un centre estètic per sotmetre's a sessions de 'fustateràpia', que consisteixen en massatges que se li realitzen amb instruments de fusta, com el seu propi nom indica.

El que s'aconsegueix amb això és disminuir l'estrès, modelar el contorn corporal i fins i tot tractar la cel·lulitis i tonificar la pell. Però això no és tot. Rocío Flores per lluir aquesta imatge més moderna i estilitzada també ha canviat de vestuari. Així mateix, s'ha sotmès a diferents sessions de raigs UVA i fins i tot s'ha realitzat algun retoc estètic, concretament, ha millorat el seu nas i li ha donat volum als seus llavis injectant àcid hialurònic.