Primer pla de Miguel Ángel Silvestre amb ulleres de sol

Preocupació per la salut de Miguel Ángel Silvestre després de l'última aparició a les xarxes

La seva publicació s'ha omplert de comentaris preguntant per la salut de l'actor

Miguel Ángel Silvestre ha donat un tremend esglai als seus seguidors. L'última publicació en el seu compte d'Instagram ha aixecat un al·luvió de comentaris dels seus fans preocupats per l'estat físic que l'actor ha manifestat en les xarxes socials. Amb la cara completament magolada, plena de cops i un ull vermell, Miguel Ángel aconseguia que els seus seguidors quedessin en xoc davant tremenda imatge.

Ha sofert un accident o s'haurà barallat amb algú? La veritat és que l'efecte que produeix veure a l'actor en aquest estat és brutal. En el vídeo podem veure a Silvestre ple de sang, però que els seus fans no s'alarmin. Tot té una explicació. De primeres, tranquil·litat, la vida de Miguel Ángel Silvestre no corre —ni ha corregut— cap perill. Són inconvenients de l'ofici.

Al costat d'ell podem veure a Megan Montaner compartint pla i també plena de cops i de sang. Halloween ja ha passat però bé podria tractar-se d'una broma. No obstant això, tot té a veure amb el nou treball en el qual està treballant Miguel Ángel Silvestre. L'actor no ha explicat com ha acabat d'aquesta guisa, però si que ha tranquil·litzat als seus fans assegurant-los que tot és producte del maquillatge.

L'esglai de Miguel Ángel als seus seguidors

«Jo estic bé» comença dient l'actor en el vídeo publicat. «Tu què tal?» li pregunta a la seva companya de feina que surt amb encara més sang si cap que ell. Malgrat la impressió, l'actor ha manifestat que tot es deu a la seva actuació en la sèrie '30 monedas' dirigida per Álex de l'Església.


Silvestre s'ha embarcat en aquest nou projecte que veurà la llum en la plataforma HBO al costat de la també actriu, Megan Montaner. Si s'ha de jutjar per la publicació, tots dos s’ho estan passant en gran durant l'enregistrament i no han dubtat a gravar-se amb tal peculiar performance. «En '30 monedas' tot són alegries... Es ve el terror» escrivia l'actor acompanyant a la publicació.

Ràpidament els seus seguidors han respost amb tota classe d'exclamacions d'alleujament al saber que gens seriós li havia passat. «Quin esglai!», «Encara sort que no és realitat, sembla de veritat, pobrets», «Jope, quin esglai el primer segon» són alguns dels comentaris que ha rebut la publicació.

Molt lluny de la seva imatge de galant

No és d'estranyar que els fans de Miguel Ángel Silvestre s'hagin emportat les mans al cap i hagin posat el crit en el cel en veure a l'actor amb tal aspecte. Silvestre ens té molt acostumats a veure-li al més pur estil galà de telenovel·la. Sí que és cert que en alguna baralla s'ha vist ficat en les seves pel·lícules o sèries, però res a veure amb la imatge del vídeo.

Mancant que arribi l'estrena de '30 monedas' hem pogut saber que la sèrie conta la història de l'exorcista pare Vergara, la vida del qual és la boxa i el seu passat delictiu. Aquest li han portat a amagar-se en una petita parròquia d'un poble d'Espanya. La tranquil·litat d'aquest poble s'acaba quan tenen lloc una sèrie de fenòmens paranormals.

En aquesta ocasió, Miguel Ángel Silvestre es fica en la pell de Paco, l'alcalde del petit poble la missió del qual és esclarir els esdeveniments estranys que s'estan produint al costat d'Elena, interpretada per Megan Montaner, una veterinària que li acompanyarà per a desentranyar el misteri que embolica una moneda que el pare Vergara té oculta.

Tenint en compte que es tracta d'un treball d'Álex de l'Església — director de 'El dia de la bestia' o 'Las brujas de Zugarramundi'- no és d'estranyar que Miguel Ángel Silvestre hagi acabat xopat en sang i sofrint els estralls del misteri més gore.