Imatge dels col·laboradors de 'Sálvame'

Lydia Lozano, assenyalada: humilia en directe un company

Les xarxes socials s'han incendiat en contra de la col·laboradora de 'Sálvame'

Ahir, Lydia Lozano es va convertir en la gran protagonista de 'Sálvame' tot i no estar al plató. El motiu d'aquesta rellevància? Doncs que va ser l'encarregada de redactar les preguntes que se li van fer a Antonio David Flores a la secció 'Quiero dinero!'. Unes preguntes que van ser molt contundents, fent referència a assumptes molt espinosos, i que van deixar a l'exguàrdia civil en evidència. Aquestes qüestions van servir per demostrar que ha mentit durant anys en alguns assumptes.

Per part del públic aquestes qüestions van desemmascarar de manera definitiva a l'exmarit de Rocío Carrasco. No obstant això, per a altres, l'únic que aquestes van fer va ser humiliar a Antonio David. Per aquest motiu les xarxes socials han carregat contra l'esmentada col·laboradora de Telecinco.

La preparació de les preguntes de Lydia Lozano

La tarda va començar 'calenta' a 'Sálvame'. I és que es van emetre unes imatges en què es mostrava a Lydia Lozano preparant les preguntes que hauria de contestar Antonio David. Imatges en què la col·laboradora exposava que aquest l'havia utilitzat a ella durant molt de temps. Sí, va afirmar que li havia passat informació, a través de José María Franco, perquè la donés a conèixer públicament i ho feia amb el clar objectiu de poder perjudicar la filla de Rocío Jurado.

A més, en aquest vídeo la col·laboradora va exposar contundent que «Les informacions que ell m'ha passat durant anys no les preguntaré mai. O sigui, que estic sent molt legal perquè si jo deixés anar la bomba que vaig donar a 'A tu lado'... ». Flores va negar en tot moment el que deia la seva companya però, el citat Franco, que era a plató, va donar suport totalment a la versió de Lydia Lozano.

Les preguntes que van humiliar a Antonio David Flores

Amb la tensió existent ja per les imatges de Lozano, va arribar la secció 'Quiero dinero!'. Diverses eren les preguntes que ella havia preparat per a Antonio David i totes van aconseguir crear expectació. És més, cap va deixar indiferent ni a l'afectat ni als seus companys ni tampoc als espectadors de 'Sálvame'.

La primera qüestió va ser: «Volia separar-se Rocío Jurado d'Ortega Cano abans de caure greument malalta?». El col·laborador va dir que no, però 'Copérnica' va exposar que mentia de forma clara.

Antonio David Flores assegut al plató de 'Sálvame' amb una pantalla al darrere que té escrit diverses vegades la paraula mentida
Antonio David Flores va mentir descaradament i va quedar al descobert | Telecinco

I va arribar la segona pregunta per al participant: «Vas lliurar als teus pares els diners de l'exclusiva de l'embaràs de Rocío Carrasco?». Aquesta qüestió va enfadar moltíssim a Flores, perquè va exposar els seus progenitors que mai havien sigut públics. Li va molestar enormement que se'ls esmentés i ho va deixar clar dient: «Si els meus pares són innombrables perquè mai han sortit als mitjans... a què ve Lydia Lozano ara a preguntar per ells? Que lleig i que brut!».

La resposta d'Antonio David a aquesta pregunta va ser que no, però la màquina de la secció va dictaminar que tornava a mentir, fet que li va enervar. Tant és així que va manifestar que deixava de concursar i que se n'anava del plató. És clar, perquè va quedar en evidència perquè, durant molts anys, s'havia rumorejat que ell havia venut d'amagat de la seva llavors dona l'arribada del seu primer nadó.

Finalment va ser convençut perquè continués participant. I això el va portar a contestar una altra pregunta igualment complicada: «Et reies de la forma de parlar i de vestir de Raquel Mosquera, qualificant-la com a 'Pretty Woman'?». Ell va tornar a contestar que no, però 'Copérnica' va revelar que tornava a mentir.

D'aquesta manera, el que es va aconseguir és que Antonio David Flores es mostrés humiliat i molt enfadat amb la seva companya. Bona mostra d'això és que va deixar anar: «M'has tocat els nassos, Lydia Lozano! Això em sembla el pitjor». Això sense passar per alt que va deixar clar que estava desitjós de veure's amb ella cara a cara al proper programa per a 'passar comptes'.

Les reaccions del públic

Part dels espectadors van donar suport a la col·laboradora per haver 'desemmascarat' a l'exguàrdia civil. No obstant això, una altra part de l'audiència l'ha vilipendiat per humiliar a Antonio David. En concret, ha fet ús de les xarxes socials per deixar-li missatges a la canària com ara aquests:

  • «Em sembla que Lydia ha tingut molt mala llet, tant en la pregunta dels pares d'Antonio David, que no són públics, com en la forma d'expressar-se sobre Raquel Mosquera».
  • «Lydia Lozano amb les preguntes que li ha fet a Antonio David s'ha vist com és de bona companya».

Caldrà esperar que la col·laboradora estigui al plató de 'Sálvame' perquè expliqui el perquè d'aquestes preguntes tan incisives a Flores.