Iker Casillas i Sara Carbonero en una fotografia

L'entorn de Casillas i Carbonero esclata i explica tota la veritat de la separació

La parella nega que hagin trencat la seva relació després de publicar-ho 'Lecturas' en exclusiva


La revista 'Lecturas' ha sorprès aquest dimecres, 10 de març, a tot el món en publicar en exclusiva que Iker Casillas i Sara Carbonero havien decidit posar punt final a la seva relació després d'onze anys junts.

Poc després, els mitjans de tot el país es feien ressò de la notícia, però ara ha estat la parella qui ha decidit explicar tota la veritat sobre l'estat de la seva relació, i han portat la contrària a l'esmentada revista. Segons ells, no hi ha separació.

La revista 'Hola!' ha desmentit rotundament la ruptura d'una de les parelles més seguides del país, i asseguren, segons «fonts pròximes a la parella», que el porter i la periodista encara viuen junts i segueixen tan units com al principi, totalment aliens als rumors de ruptura que fa mesos, fins i tot anys, els envolten.

De fet, la mateixa Sara Carbonero ha estat preguntada aquest matí pels periodistes quan portava els seus fills a l'escola, però no ha volgut aclarir res i s'ha limitat a respondre que «no diré res» i que es troba «bé».

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Rumors de ruptura des de fa temps

La veritat és que la parella ja porta molts mesos lluitant contra uns rumors que no paraven de créixer, tot i aparèixer sempre donant-se suport l'un a l'altre, especialment en els pitjors moments de tots dos, quan han patit problemes de salut.

'Lecturas' ha estat el mitjà que finalment ha fet oficial aquesta separació, tot i que 'Hola!' ho ha desmentit poc després, i la parella no ha volgut aclarir ni una cosa ni l'altra, per la qual cosa es desconeix realment què està passant en el si d'aquesta parella que va enamorar els espanyols fa onze anys.

Segons la revista 'Lecturas',  fa temps que ni tan sols viuen junts, i asseguren que Iker ha marxat de casa i ha anat a viure a un altre domicili, proper al que la família té a Pozuelo de Alarcón, per poder estar a prop dels seus fills.

Davant el silenci de la periodista i del porter, els rumors no han fet més que disparar-se encara més sobre quins són els motius que haurien portat la parella a trencar la seva relació.

Fa molts anys que són una de les parelles més establertes del 'famoseig' espanyol, però així tot, han sabut mantenir la seva relació en la més estricta intimitat, més enllà d'aparicions públiques en què estaven junts.

A les seves xarxes socials, tot i això, la parella feia temps que no tenia grans mostres d'afecte, i això va fer saltar totes les alarmes sobre una possible crisi de parella, que va quedar mig enterrada quan els dos van començar a tenir problemes de salut.

Iker Casillas va patir un infart, i Sara Carbonero va ser diagnosticada amb un càncer d'ovari. En tots dos moments, la parella es va mostrar sempre unida, es van donar suport l'un a l'altre i van calmar els rumors sobre una crisi, que van tornar a aflorar fa uns dies.

De fet, els últims problemes que va patir la periodista amb relació al seu estat de salut podrien haver fet que la parella deixés de banda les seves diferències, ja que Iker la va anar a visitar constantment i, fins i tot, van abandonar junts l'hospital.

De moment no hi ha res clar sobre la situació, però 'Lecturas' ha informat que la suposada ruptura de la parella no ha estat provocada per terceres persones, sinó més aviat pel desgast que els anys han provocat en la seva relació, augmentat pels problemes de salut que tots dos han patit.

Segons l'esmentada revista, des del mes de desembre la parella estaria separada i tots dos estarien ja refent les seves vides, ella vivint al costat dels seus fills i ell buscant-se una casa propera per poder veure'ls cada vegada que vulgui.