Belén Esteban somrient al plató de 'Sálvame'

L'inesperat (però bonic) detall de Belén Esteban a Kiko Rivera

La col·laboradora de 'Sálvame' serà entrevistada pel DJ en el seu programa 'En casa con Kiko'

Ahir dimarts, 9 de març, a primera hora del matí, Kiko Rivera anunciava la bomba. Belén Esteban passarà pel seu canal de 'Twitch' d'aquí a unes setmanes per ser entrevistada pel fill d'Isabel Pantoja. El seu programa 'En casa con Kiko' comptarà amb una convidada excepcional en molt pocs dies.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Tot i no haver definit la data exacta en què Kiko i Belén es veuran les cares, el que sí que ha confirmat el DJ és que la xerrada amb la col·laboradora de 'Sálvame' tindrà lloc entre el 22 de març i el 4 d'abril. Segons l'ordre dels convidats que ha inclòs Kiko en la seva publicació d'Instagram, el més probable és que l'entrevista de Belén Esteban tingui lloc la primera setmana d'abril.

Belén Esteban signa la pau amb Kiko Rivera donant-li suport en el seu nou projecte

Belén serà la quarta entrevistada per Kiko Rivera després de Bertín Osborne, Jorge Javier Vázquez, Sofia Cristo i María Patiño. La 'princesa del poble' té encara diversos comptes pendents amb el fill de Paquirri després de la seva última entrevista al 'Deluxe', on la col·laboradora de Telecinco va qüestionar amb gran duresa el discurs de Kiko contra la seva mare.

I és que van ser diverses les picabaralles que van viure al plató de 'Mediaset' entre tots dos, però un mes després d'aquella tensa entrevista, el fill d'Isabal Pantoja ha aconseguit calmar les aigües i convèncer la de Paracuellos perquè tinguin una xerrada íntima al seu canal de 'Twitch', que cada dia guanya més adeptes per l'espontaneïtat de les xerrades que manté el DJ amb els seus convidats.

Kiko i Belén tornaran a veure's les cares després del seu últim 'Deluxe'

El 31 de gener, Kiko Rivera s'asseia a 'Domingo Deluxe' per seguir posant per terra a la seva mare pel tema de l'herència de Paquirri i la seva intenció de vendre la seva part de Cantora per oblidar-se dels hipotètics deutes que el DJ hauria d'afrontar en el futur. Davant la defensa empedreïda de Belén Esteban, Kiko es preguntava: «Li donarem ara el diploma a la mare de segle? Estic fart que justifiquis la meva mare».

Kiko li va retreure que tragués la cara per la seva mare i li va enfadar que la col·laboradora digués que mare i fill «són iguals». En ple enfrontament, Belén va acabar per rematar a Kiko afirmant que una mare és una mare i que no és de bon grat tenir aquestes paraules cap d'ella, i li va deixar un encàrrec final: «Com jo, pensa molta gent».

L'èxit de Kiko Rivera amb el seu canal d'entrevistes

Si alguna cosa li ha quedat clar a Kiko durant aquest any de pandèmia, a més que la seva mare no li ha explicat la veritat sobre l'herència de Paquirri, és que quan la necessitat estreny cal reinventar-se. Amb desenes de 'bolos' cancel·lats des que va començar la pandèmia, al bo de Kiko Rivera no li ha quedat més remei que obrir-se a noves oportunitats professionals.

Tot i que el 'streamer' ja compta amb 84.000 seguidors al seu canal, el que li reporta rendiment econòmic és el nombre de subscriptors que deixen la seva aportació mensual al canal. Aquells que paguen la quota es beneficien de diferents privilegis, uns avantatges que només aquells seguidors 'segueixen' el canal de Kiko poden disposar.

La plataforma d'Amazon, disposa de tres tipus de quotes al mes per donar suport econòmicament als creadors de contingut: 4 euros (dels quals el 'streamer' s'emporta un 50%), 8 euros (guanyen un 60%) i 20 euros (al voltant d'un 80%). Cada nivell de subscripció, segons el preu que l'usuari estigui disposat a pagar, té més o menys beneficis. Kiko té avui dia una mica més de 160 subscriptors, de manera que el DJ es guanya un petit sou d'uns 350 euros mensuals que, sens dubte, en època de pandèmia li venen molt bé, més enllà de les exclusives que ha fet a les revistes en els últims mesos.

Els pròxims convidats a 'En casa con Kiko'

Encara que tots els focus s'han centrat aquest dimarts al sorprenent anunci de la visita de Belén Esteban a 'En casa con Kiko', el fill d'Isabel Pantoja comptarà amb un gran elenc de convidats les pròximes quatre setmanes. En primer lloc, Lolita xerrarà de forma 'online' amb Kiko Rivera aquest mateix divendres, 12 de març, a les 17:00 hores. D'altra banda, el diumenge 14 serà 'El Dandy de Barcelona' qui s'asseurà amb el DJ per conversar de nombrosos temes.

A més, Kiko va anunciar aquest dimarts que Jordi Cruz, Toñi Moreno i Xavier Deltell també l'acompanyaran a partir del 22 de març. Fins al moment, l'entrevista de Jorge Javier ha estat una de les més seguides al canal, amb fins a 22.608 usuaris únics durant l'hora i quart que va durar l'entrevista al presentador de 'Sálvame'.