Àlex Casademunt amb la seva exparella Laia i la seva filla en comú, Bruna

Revelen una part destacable de l'herència que Àlex Casademunt deixa a la seva filla

La petita Bruna obtindrà una part dels drets sobre l'himne d''OT': «Mi música es tu voz»

El dur revés de la inesperada pèrdua d'Àlex Casademunt ha deixat tothom sense paraules, i encara més, si és possible, a tota la generació de la primera edició d'Operación Triunfo', que en el moment de rebre la fatal notícia no donaven crèdit al succeït. Tots els 'triunfitos' van formar una pinya al voltant de l'artista català i van estar al costat dels seus familiars per donar-los tot l'afecte possible en aquells dies tan complicats per a tothom.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Qualsevol conflicte que hagi pogut arribar a tenir durant la famosa primera edició d''OT' ha estat oblidat, i fins i tot el productor Alejandro Abad o el cantant Juan Camus, amb qui va tenir algun problema per l'himne «Mi música es tu voz», s'han limitat a destacar coses bones del cantant. 

La petita Bruna heretarà part dels drets de l'himne d''OT'

«Estic com tots, trist per la notícia. El seu adeu ha sigut un cop molt dur per a tots, per als fans d''OT 1', per als seus veritables amics, per a la seva família», ha afirmat Abad, que ha estat aquest dimarts a 'Sálvame' per parlar de l'extriunfito' mort fa una setmana.

«El recordo com un noi molt inquiet, enèrgic, amb un caràcter huracanat i impulsiu, però amb un bon cor i bon fons. Era qüestió de conèixer-lo. Va buscar incessantment el seu lloc al món de la música comercial, va tenir el seu moment, però per diverses raons no va aconseguir transcendir com a intèrpret. No és culpa seva sinó que és molt difícil destacar dins de la música comercial, on són molts els cridats i molt pocs els escollits», ha prosseguit.

Preguntat pel funeral, Abad ha confessat que «va ser molt emotiu». «Estic segur que hi havia moltes emocions contingudes, era tot molt real, van viure una experiència que difícilment altres poden viure. En altres 'realities' acabes barallant-te i amb picabaralles, però ''OT 1', en el temps que va durar el programa, l'afecte que es tenien va ser immens. Va ser molt intens perquè el món artístic és així. Es van tornar a unir, a mi em va emocionar, el vaig veure per televisió», ha valorat el productor i jurat de la primera edició d'Operación Triunfo'.

Alejandro Abad no va voler deixar passar parlar de «Mi música es tu voz», tema de què és productor i coautor, l'himne d''OT 1' que va estar embolicat en alguna polèmica. «Ell és coautor per un regal que li van fer Naím Thomas i Juan Camus. Els drets els van compartir amb els seus companys», ha assegurat Abad.

Abad no guarda rancor a Àlex després de la polèmica amb «Mi música es tu voz»

La història és que l'estiu passat Àlex va criticar amb duresa al productor musical, afirmant que era «un oportunista a què li va caure aquest gran 'hit' del cel». Tot i ser preguntat per això, Abad no ha volgut tirar més llenya al foc i ha respost d'una manera molt elegant.

«Acostumo a contestar amb ironia, però en tractar-se d'ell li vaig respondre amb un vídeo didàctic. La indústria té les seves regles, em va contestar i vull destacar-ho. Es va disculpar, va valorar la feina i va ser molt amable. Conversem i és el record que guardo d'ell que és molt bo», ha dit.

Abans d'acomiadar la connexió amb Paz Padilla, Alejandro Abad ha admès que després de la seva mort, la seva filla Bruna de 3 anys, compta amb un percentatge, no massa elevat, dels drets d'autor de 'Mi música es tu voz': «És una cançó eterna, és un patrimoni per a la seva filla, no només econòmic sinó també emocional».