YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

Les paraules de Sara Carbonero de fa unes hores que ara tenen sentit

Vindrien a tenir especial significat ara que s'ha publicat la seva separació d'Iker Casillas

Iker Casillas i Sara Carbonero en una fotografia
Les paraules de Sara Carbonero de fa unes hores que ara tenen sentit | Catalunya Diari

Avui ens hem despertat amb la notícia que la periodista Sara Carbonero i l'exfutbolista Iker Casillas s'han separat. La revista 'Lecturas' és la que ha publicat en exclusiva aquesta informació, que encara no ha sigut ni confirmada ni desmentida pels protagonistes.

📲 ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

No obstant això, tots els mitjans ens hem fet ressò d'aquesta i ara es comencen a buscar detalls que puguin indicar que realment s'ha produït aquesta ruptura. En concret, per aquest motiu, han cobrat especial rellevància unes paraules que fa poc ella va compartir a les seves xarxes socials, ja que possiblement indicarien de manera clara no només la separació sinó també el perquè d'aquesta.

El desgast, causa de la ruptura

Fa onze anys que Iker i Sara tenen una relació, és més, en uns dies es compliran els cinc anys del seu casament, que la van dur a terme en secret. Tanmateix, tot i la consolidació de la seva parella i del temps que portaven junts, en el qual han tingut dos fills (Martín i Lucas), sembla que han decidit trencar. I el motiu d'aquesta decisió ho exposa l'esmentada revista 'Lecturas'.

De fet, la causa que hagin pres rumbs separats és el gran desgast de la seva relació, el qual s'ha produït fonamentalment pels durs tràngols que han viscut en els últims anys. Ens estem referint, sobretot, tant a l'infart de miocardi d'ell com al càncer d'ovaris que li van diagnosticar a ella. Unes Situacions realment complicades que els han canviat i que els han esgotat física i emocionalment parlant.

Les paraules de Sara que cobren rellevància

Com hem donat a conèixer, una publicació de Sara Carbonero al seu compte d'Instagram ha cobrat especial significat en aquest moment. El fet de conèixer la seva separació matrimonial i la causa de la mateixa ha fet que aquella sigui vista d'una altra manera.

En concret, fa unes hores la periodista va pujar al seu esmentat perfil una fotografia d'un camp ple de margarides. Una instantània que la va acompanyar d'una cita atribuïda al famós pintor Vincent Van Gogh: «La normalitat és un camí pavimentat. És còmode per caminar, però mai creixeran flors en ell».

Si ha cobrat gran rellevància aquest missatge, és perquè hi ha qui creuen que explica el perquè de la ruptura de Sara i Iker. I és que amb aquest, la periodista deixa palès que opina que la rutina pot resultar còmoda, però que no és vida. Que la vida necessita al·licients per portar amb si felicitat i experiències noves. Per tant, aquesta quotidianitat ha pogut portar-los a adonar-se que la seva relació s'havia desgastat i no els aportava res.

Les reaccions dels seus seguidors

Res més publicar aquesta imatge i la corresponent frase, els fans de Carbonero no han dubtat a comentar-les. Així, la majoria ha apostat per donar a conèixer que comparteixen aquesta reflexió i, fins i tot, alguns han trobat un significat especial a aquesta. I és que potser han conegut l'esmentada separació. I tot això ho han manifestat amb missatges com aquests:

  • «La rutina no ha de ser comoditat ni sempre és còmoda per a tothom. El que ens comenta Sara de la normalitat és un camí pavimentat, té molta molla. És un missatge per reflexionar molt».
  • «Una abraçada per a Sara, perquè tingui, per fi, un camí de roses sense espines».
  • «Una bonica reflexió».
  • «Sabies paraules, Sara. Per créixer, aprendre i integrar, una ha de transitar diferents camins i molts estan molt lluny d'aquesta comoditat i sí molt a prop de tot allò que ens incomoda i ens treu d'aquesta zona de confort».

Comentaris

envia el comentari