YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

Iker Casillas va marxar fa dies de la casa familiar i ja té nou domicili

Iker Castillas i Sara Carbonero protagonitzen avui el moment més difícil de la seva relació, ja que diversos rumors apunten que s'haurien separat

Iker Casillas i Sara Carbonero en una fotografia
Iker Casillas ja tindria un nou habitatge on viure | Cedida

És una de les parelles més reconegudes i la seva relació és una de les que més s'ha idolatrat en la societat espanyola. Iker Castillas i Sara Carbonero protagonitzen avui el moment més difícil de la seva relació, notícia que s'ha vist compromesa pel complicat estat de salut que ha travessat la comunicadora esportiva recentment. A causa d'aquestes desavinences familiars tots dos viuen una situació complicada, la qual cosa ha propiciat la sortida de l'exporter del domicili familiar.

Durant aquest període la notícia sobre el malestar en la relació ja havia arribat als mitjans, però a causa de la malaltia que travessa la periodista, i que la va obligar a ingressar en la Clínica de la Universitat de Navarra de Madrid, es va deixar en un segon pla. Malgrat la dificultat que viu la relació, Iker va estar en tot moment en companyia de la seva parella. Encara que aquesta situació canviarà, ja que segons explica la revista 'Lecturas' acabaran per separar-se.

L'última imatge que van protagonitzar junts va ocórrer quan Sara va rebre l'alta hospitalària, i a malgrat que diferents fotògrafs han intentat captar el moment de solitud —o amb terceres persones— no existeix cap mena de document gràfic que acrediti la ruptura. El que sí que es coneix és que Iker ha comprat un habitatge en el cèntric Paseo de Rosales de Madrid, encara que no se l'ha vist accedir a aquesta.

Una fotografia que doni sentit al succeït

És l'única cosa que falta, un document gràfic que acrediti que la parella viu la seva situació més crítica. El fet en el qual es basa 'Lecturas' és que després de l'alta de Sara, la parella es va reunir en un lloc públic amb la companyia d'Isabel Jiménez, íntima de la periodista, i una vegada va acabar aquesta reunió, tots dos van marxar en cotxes separats.

Amb aquest acte s'ha justificat una prova més que parla de la situació compromesa que viu la parella, però aquest acte no és l'únic que posa en perill la relació. Segons comenta la mateixa publicació, després que Sara rebés l'alta i marxés amb la seva amiga, Iker va procedir al seu vehicle sol. En el menjar, totes dues presentadores van celebrar la seva amistat, mentre que l'exfutbolista prenia la fotografia. En cap moment es fa al·lusió a Casillas.

Amb aquest brou de cultiu són molts els paparazzis que persegueixin la parella, però de moment no s'ha obtingut cap imatge de l'enllaç que ha tingut com a fruits a dos nens en La Finca, la urbanització situada a Pozuelo de Alarcón. Un dels dubtes que no s'havia resolt és si el futbolista continuava vivint en domicili familiar.

Segons comenta el mitjà citat, l'executiu del Reial Madrid va abandonar el domicili fa uns dies i s'ha instal·lat en un habitatge pròxim, per a no perdre el contacte amb els més petits de la casa. Així podria continuar gaudint de la paternitat però lluny del focus de les cambres.

Amics i familiars coneixen la situació

Malgrat que no existeixen fotografies ni confirmacions oficials pels dos protagonistes, alguns familiars i amics ja haurien confirmat la notícia. La portada de lectures anunciaven que «les seves famílies i amics ja ho saben». Un titular que donava a entendre que el secret ja no era cosa de dues i que la situació havia transcendit, per la qual cosa la verificació de la informació s'hauria efectuat.

El moment que tothom espera és la confirmació oficial per part d'un dels dos integrants, ja que de moment potser es troben en una etapa de reflexió, i la situació pugui fer un tomb de 180 graus.


Comentaris

envia el comentari