Paz Padilla al plató de 'Sálvame'

El mal tràngol que va viure Paz Padilla en ple carrer: «No em deixaven anar...»

La col·laboradora ha admès que sovint s'ha sentit indefensa davant els seus fans

'Sálvame' ha informat sobre l'incident que ha patit el 'pequeño Nicolás' amb uns fans que volien fotografiar-se amb ell. Segons s'informa, aquests van dirigir-se a Nicolás de molt males formes i per tant, va decidir no fotografiar-se amb aquest grup de persones. Ara bé, d'avant aquesta resposta, els fans van decidir apallissar-lo fins al punt d'haver de ser ingressat en un hospital.

Paz Padilla explica la por que pateix amb alguns fans

Aquest dimarts Paz Padilla s'ha sincerat amb els espectadors i amb els seus companys de 'Sálvame', i ha volgut manifestar que aquest tipus de situacions són molt habituals. De fet, assegura que hi ha molta gent que no respecta els límits i envaeix la intimitat de molts famosos. 

La presentadora ha explicat que fa un any va viure un episodi similar, just abans del confinament per la pandèmia de la Covid-19. Així doncs, segons ha explicat Padilla, estava disposada anar a sopar amb el seu equip de teatre quan un grup de persones va apropar-se a ella per demanar-li una fotografia. Ara bé, ho van fer agafant-la del coll i sacsejant-la sense el seu consentiment. 

En aquest moment, Paz Padilla va demanar ajuda al seu equip i aquests van intentar apartar al grup de fans, que s'abalançaven sobre ella sense respectar els límits. Veient que les persones no es calmaven, Paz va decidir actuar com ells. 

Amb tot això, la presentadora de 'Sálvame' ha recordat l'episodi amb molta por, admetent que en aquell moment no sabia com actuar. No obstant això, ha volgut incidir en el fet que no tothom actua igual i que té molts seguidors que són raonables i molt respectuosos. Aquesta mateixa situació l'han compartit alguns dels seus companys de programa, que també han volgut recordar situacions molt complicades.

Afortunadament, Nicolás està a casa seva recuperant-se de la fractura nasal, que no va arribar a més perquè va aparèixer la policia per ajudar-lo.

El problema s'ha agreujat amb la pandèmia

Paz Padilla i altres col·laboradors de 'Sálvame', com Miguel Frigenti, han explicat que en els últims dies han hagut d'aguantar situacions molt compromeses. La presentadora ha explicat que l'altre dia van demanar-li una fotografia i ella va accedir de bon grat. No obstant això, l'anònim li demanava que es tragués la mascareta, però ella es va negar.

Frigenti assegura que va haver de demanar a dos dels seus seguidors que respectessin les mesures si realment volien fer-se una fotografia amb ell. Aquest últim testimoni no ha convençut a Kiko Hernández, que ha dubtat que algú li hagués demanat una fotografia, al·legant que no és prou famós.