Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
José Antonio Avilés a 'Viva la vida'

Rubén, el discret xicot de José Antonio Avilés que li fa costat quan més ho necessita

El col·laborador de Telecinco ha trobat l'amor en un jove de 21 anys que viu a Madrid i és un apassionat de la moda i la fotografia

José Antonio Avilés a 'Viva la vida'
El col·laborador de 'Viva la vida', José Antonio Avilés, ha aconseguit trobar l'amor | Telecinco

José Antonio Avilés, col·laborador de 'Viva la vida', ha viscut un any molt complicat. Cal recordar que va ser penalitzat a 'Supervivientes' i que després es van fer públics els seus deutes i diverses estafes. Tot i això, José Antonio podria haver trobat la felicitat en un nou amor: Rubén Cesteros, un jove de 21 anys. 

Rubén ha curat el 'cor trencat' d'Avilés

José Antonio Avilés va mantenir una relació amb el ballarí Rafa Ramírez, però no va acabar com s'esperava. Encara que semblaven molt enamorats, van decidir posar fi a la relació. Tanmateix, el 'cor trencat' d'Avilés ja està recuperat, gràcies a Rubén Cesteros. 

 

Cesteros no ha volgut donar importància a la polèmica vida del col·laborador i s'ha llançat a la piscina. De fet, la relació es va fer pública el novembre de 2020, i tot indica que segueixen junts. 

Qui és Rubén?

Rubén Cesteros és un jove de 21 anys molt actiu a les xarxes socials, sobretot a Instagram. Per aquest motiu, hem pogut posar-li cara i saber una mica més sobre la seva vida. És més, a través de les seves publicacions, hem pogut saber que el col·laborador i Rubén s'han intercanviat comentaris en més d'una ocasió.  

 

El mitjà de comunicació 'Outdoor', ha revelat que Rubén resideix a la localitat de Las Rozas i que, segons sembla, ha estudiat el grau de Comunicació Audiovisual a la universitat madrilenya Francisco de Vitoria.

A més, Rubén és un veritable apassionat de la moda i sovint comparteix els seus 'looks': jaquetes, samarretes urbanes, caçadores de cuir, camises... Així mateix, també s'ha pogut veure que l'apassiona la fotografia i viatjar. De fet, al seu compte d'Instagram hi ha fotografies de Ceuta, Torremolinos, Mijas, Torrevella i Milà, entre altres. Finalment, es destaca que llueix molts tatuatges. 

Nova vida per al col·laborador

Encara que no han compartit imatges on apareguin junts ni s'han manifestat al respecte, es creu que segueixen mantenint una relació. Ara bé, cal destacar que un viu a Còrdova i l'altre a Madrid

 

Units per la moda i el món de la comunicació, Avilés ha recuperat la felicitat i ha volgut fer un gir a la seva vida. En concret, està decorant la seva casa de Còrdova i està cuidant molt més el seu aspecte físic.