Imatge dels col·laboradors de 'Sálvame'

Javián parla d'Àlex Casademunt a 'Sálvame': «Gràcies per no dir-ho tot»

El cantant ha donat sense voler peu a moltes especulacions que fins ara no han aparegut als mitjans

Javián, concursant d'Operación Triunfo 1', va aparèixer ahir com a convidat de 'Sálvame'. El cantant va acceptar la invitació del programa per recordar al seu amic i recentment mort, Àlex Casademunt.

Aquest va explicar que visitar la televisió li ha costat un petit enfrontament amb els seus companys d'edició, els mateixos que consideren que no hauria d'anar als platós per parlar del recentment mort. No obstant això, aquest considera que el fet que es parli de l'artista és una cosa molt positiva i que serveix per honrar el record del seu bon amic.

Abans d'entrar a comentar el contingut de l'entrevista, hi ha hagut un detall que ha sorprès més del compte i que ens fa qüestionar moltes coses. Després de concedir l'entrevista, Paz Padilla l'ha acomiadat per donar pas al següent contingut, però, abans que això passés, Javián ha volgut llançar un agraïment a l'equip del programa. I aquest, lluny de quedar com un simple gest de complicitat, ha acabat aixecant tota mena d'especulacions.

El cantant i participant de la primera edició d'Operación Triunfo' es va referir a l'equip de 'Sálvame' per donar-los les gràcies per haver callat algunes coses. Una afirmació que desperta tota mena de rumors i que fan que inconscientment pensem que hi ha alguns detalls que fins al moment no s'han destapat als mitjans de comunicació.

Aquest missatge, que podria entendre's com un formalisme, s'ha reforçat amb un rostre de circumstància de l'artista, que s'ha vist complementat amb comentaris dels col·laboradors del programa, que li agraïen aquestes paraules.

Sigui com sigui, no serem nosaltres els que revelem aquests detalls. Només el temps dirà si és important que es coneguin noves dades o si seguint la voluntat de la família; no es caurà en el de degoteig d'informacions sobre la mort de Casademunt, perquè acabin arribant als mitjans de comunicació.

No sabem si li ha fallat el subconscient, o si veritablement Javián pretenia dir el que ha dit, deixant molts espectadors amb la boca oberta i sense entendre massa bé el perquè de les seves paraules. Tanmateix, hi ha moltes més dades que ha compartit Javián, algunes molt boniques i que dibuixaven molt bé la bona relació que existia entre ells, abans que aquest fatídic succés tingués lloc. Deixant tot l'univers d'OT' sense paraules i sense saber molt bé com actuar davant aquesta trista perduda.

Els companys d'edició de Javián i Àlex Casademunt no han sigut els únics a criticar la presència del cantant al plató de 'Sálvame'. Alguns dels espectadors també han titllat d'oportunista a l'artista, i que ha accedit a parlar del vincle que l'unia al català. En la seva visita, Javián ha explicat detalls i alguns certament, molt bonics.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Bonics detalls per a la filla de Casademunt

Sense cap dubte, en els últims dies s'han descobert alguns detalls molt bonics i que tindran com a beneficiària la filla del català. Segons sembla, David Bustamante ha afirmat que tots els beneficis que obtingui de la nova versió de 'Dos hombres y un destino' aniran íntegrament a parar al número de compte de la menor per poder ajudar així en el seu futur. David no ha sigut l'únic que ha volgut tenir un gest amb la petita.

La cantant Merche també va explicar que tenia pensat acabar una cançó que estava a punt de publicar Casademunt, i que els ingressos d'aquesta també acabarien anant destinats a les necessitats de la filla del cantant. Ahir també Javián va admetre que ha decidit fer un pas, però que no volia revelar en directe i que estava sobretot pensat en el benefici d'aquesta nena, que ell mateix ha volgut nomenar com la seva neboda, afegint que en uns anys espera poder volar cap a Barcelona i explicar-li com era de bo el seu pare.