El català Jordi González no pot més: esclata després dels últims rumors sobre ell

El periodista revela el seu futur professional després de mesos absent de Telecinco

Presentador Jordi González al plató de Supervivientes
Jordi González torna a Telecinco per presentar 'Conexión Honduras' | GTRES

Jordi González ha desaparegut de la televisió i de les xarxes socials. Algunes fonts asseguren que la relació de Jordi amb Mediaset ha estat debilitada, però hem pogut veure com la cara del presentador ha aparegut en una de les últimes promocions de Telecinco. Amb tot això, els seus seguidors estan molt preocupats. 

Així doncs, què ha estat fent fins ara? Per què va desaparèixer? Té altres projectes professionals o tornarà a Telecinco? Jordi González ha donat totes les respostes en una entrevista on parla sobre el seu passat, present i futur professional.  

Jordi González torna a Telecinco

El presentador català ha concedit una entrevista per al programa 'Versió' de RAC 1, on ha revelat que tornarà a Telecinco per presentar 'Conexión Honduras', la versió dominical de 'Supervivientes'. De fet, ja ha estat presentador del programa en altres edicions. 

Tot i que la cadena encara no ha anunciat la data d'estrena de la nova edició del 'reality', es rumoreja que serà després de Setmana Santa. Fins i tot Jordi González ha explicat que ja s'ha gravat el vídeo promocional amb els presentadors del concurs. També han aparegut ja uns quants noms de concursants que ja sonen amb ganes per participar en aquesta nova edició de 'Supervivientes'.

A banda de l'artista Rafael Amargo o de la mare de Sofía Suescun,  Maite Galdeano, que sembla que ja estan confirmats, hi hauria també altres noms en negociacions avançades per entrar al reality com Alexia Rivas, Cynthia Martínez o 'Efrén Reyero, tots ells a l'òrbita de Mediaset. En aquesta publicació d'España Diario pots consultar els participants que concursaran a 'Supervivientes 2021'.

Sense rastre a les xarxes socials

Mentre Jordi González prepara el seu retorn a Telecinco, segueix sense actualitzar les seves xarxes socials. Fa mesos que, coincidint amb la seva retirada televisiva, el presentador català no es manifesta a Instagram, de fet ha esborrat el seu compte i només manté el seu perfil de Twitter. Amb tot això, no va donar explicacions i, per tal de trencar amb els rumors, únicament va voler deixar clar que no té cap problema amb Telecinco.

«La veritat és que estic molt bé, soc molt afortunat, i tot i que hi ha molta gent que vol pertorbar la relació, la meva vinculació a Telecinco és estupenda i serà molt llarga. I he tancat el meu Instagram perquè sí», va confessar González en el seu moment.

El fet que Sonsoles Ónega fos l'encarregada de presentar l'últim debat de l'última edició de 'Supervivientes', va generar molts rumors sobre el possible enuig que podria provocar això en el català, el que hauria provocat la seva decisió de no presentar el 'reality'.

Què ha estat fent durant aquest temps?

Jordi González ha estat gairebé un any desaparegut de la televisió. Va marxar deixant un programa a mitges just quan s'emetia l'últim debat, provocant que fos substituït per Sonsoles Ónega. Des de llavors no s'ha sabut res sobre ell. 

Segons s'informa, el presentador va decidir agafar-se un any sabàtic, allunyat de tot i de tots. I encara que va assegurar que tornaria al setembre, no va ser així: «No ha passat res, simplement he tingut sobredosi d'informació durant aquests més de 100 dies de 'reality' i em ve de gust desconnectar. Per a això, necessito desvincular-me de les xarxes de manera temporal durant les meves vacances. Al setembre, amb la tornada a la feina, tornaré a connectar-me».

Aquests mesos d'absència li han servit per tornar a la televisió amb moltes més ganes. El tornarem a veure dirigint el debat dels diumenges i fent equip amb Jorge Javier Vázquez i Lara Álvarez. Ara només falta saber si Carlos Sobera s'unirà a l'equip de presentadors de la nova edició de 'Supervivientes'.


Comentaris

envia el comentari