Primer pla d'Irene Rosales amb el seu marit Kiko Rivera de fons

Irene Rosales deixa Telecinco sense paraules: «Kiko Rivera no s'ha curat»

La col·laboradora de 'Viva la vida' ha parlat sobre les addiccions del seu marit i confessa que Isabel Pantoja no li ha fet costat

En les últimes setmanes, Irene Rosales ha volgut parlar sobre el seu marit en el programa de Telecinco on col·labora, 'Viva la vida'. Des de fa un temps, els espectadors han pogut conèixer de primera mà els problemes més íntims que pateix la dona de Kiko Rivera després d'un any nefast per la mort dels seus pares.

Rosales ha reconegut necessitar l'ajuda d'un psicòleg per solucionar els seus problemes personals. Deixant de banda la recent mort dels seus pares, està molt preocupada pel seu marit. Recordem que Kiko Rivera està protagonitzant un conflicte amb la seva mare, Isabel Pantoja, i que, a més, han sortit a la llum vídeos del seu passat. Per si no n'hi hagués prou, Anabel Pantoja ha parlat sobre les addiccions del seu cosí i és per això que Irene Rosales ha volgut pronunciar-se al respecte. 

Tothom sap que Irene mai ha deixat sol al seu marit, tot i viure situacions molt complicades. Per això, ha volgut revelar la raó per la qual aquest dilluns va saltar contra Anabel Pantoja. «En aquell moment jo estava veient la televisió i vaig veure que parlaven de les seves addiccions. I em va saber greu que Anabel digués que la seva tieta havia estat en tot moment al costat del seu fill».

Irene Rosales revela com ha estat el procés de desintoxicació de Kiko

Irene ha confessat que Kiko va decidir quedar-se a casa i no anar a una clínica de desintoxicació. «He vist al meu marit de tots els colors. No és gens agradable, he vist com al meu marit li donaven tremolors, atacs d'ansietat, he hagut de discutir molt amb ell. Quan estàs amb una persona que està intentant desintoxicar-se i té una necessitat, que té una addicció, no és gens fàcil», ha revelat.

Irene Rosales ha volgut destacar que Fran, amic de Kiko Rivera, sempre ha estat al seu costat. A més, Irene ha explicat amb detalls que el moment més dur va ser a finals d'estiu quan va decidir posar fi a les seves addiccions. «Els dies grisos es noten», confessa Irene sobre aquest procés de desintoxicació tan complicat.

La col·laboradora de Telecinco ha explicat que quan una persona està immersa en les seves addiccions ho veu tot meravellós, però després és tot molt complicat: «És l'etapa més dura perquè aquesta persona està enfadada amb si mateixa. Però he descobert a un Kiko molt centrat, molt conseqüent, una persona que no té res a veure a la que era fa quatre anys», assegura.

«Kiko va al psicòleg i al psiquiatre»

Irene Rosales ha volgut posar el focus en què Kiko Rivera encara no està recuperat i que continua lluitant. «Kiko va al psicòleg i al psiquiatre, però no està medicat. Però no són mesos, són anys, és tota una vida lluitant contra això», ha confessat Irene.

Finalment, Rosales ha parlat sobre les paraules d'Isa Pantoja contra el seu germà, en què va assegurar que el seu germà és «grandet» i que la seva mare pateix molts altres problemes en la seva vida.

«Crec que Kiko és una persona que necessita ajuda, seguirà necessitant ajuda sempre, molt suport», manifesta Irene. A més, la dona de Kiko ha volgut dirigir-se a la seva cunyada amb aquest missatge: «Crec que haurem de parlar amb ella perquè ha de ser conscient d'aquest problema».