Jorge Javier Vázquez a 'El Suplement' de Catalunya Ràdio

El català Jorge Javier Vázquez, sorprèn a Catalunya Ràdio: «M'he rejovenit el penis»

Jorge Javier Vázquez va ser entrevistat per Roger Escapa a 'El Suplement' de Catalunya Ràdio

Jorge Javier Vázquez, natural de Badalona, cada dia sorprèn més amb les seves declaracions. Aquest diumenge passat, va ser el convidat del programa 'El Suplement' de Catalunya Ràdio presentat pel periodista Roger Escapa. Una entrevista que no va deixar indiferent a ningú per les revelacions del català. 

Jorge Javier Vázquez es troba en plena promoció del seu nou llibre Antes del olvido, però, tal com ens té acostumats, el presentador va parlar de la seva vida personal. Unes declaracions que van deixar a Catalunya Ràdio amb la boca oberta i ben segur que a tots els seus oients. 

És cert que les operacions estètiques estan a l'ordre del dia. I és que vivim en una societat on, per sort o per desgràcia, l'aspecte físic importa. Per aquest motiu, és habitual que personatges de la crònica del cor catalana es realitzin algun retoc estètic. Però Jorge Javier Vázquez, en aquest sentit, fa un pas més. 

«M'he rejovenit el penis»

Roger Escapa va preguntar a Jorge Javier Vázquez sobre un apartat del seu llibre on el presentador manifestava que es volia retocar el penis. «Ho he fet», deia el presentador estrella de Telecinco. «Estic molt satisfet. Et posen àcid hialurònic al gland. I te'l rejoveneixen. I et queda preciós», declarava. 

Jorge Javier Vázquez
Jorge Javier Vázquez parla obertament de la seva vida privada. | Mediaset

Escapa, no va poder evitar preguntar si tenia el penis més gran ara que se l'havia operat. «És com si fos més juvenil. Un gland més juvenil». A més, va assegurar que la intervenció no fa gens de mal. «No fa mal perquè et posen crema anestèsica i et van punxant».

El que sí que li van dir els metges és que havia d'estar dos o tres dies sense tenir relacions sexuals. «Però des de juliol que no faig absolutament res. Vull dir que per dos o tres dies més tampoc... És que la psicòloga no m'ha aixecat la veda. Has de tenir en compte que quan deixes d'anar al llit amb algú, les ganes de fer-ho desapareixen».

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp