Muntatge fotogràfic d'Adriana Abenia i Sergi Ferré

El català Sergi Ferré no és l'únic: les acusacions d'Adriana Abenia contra 'Sálvame'

Adriana Abenia ha viscut una experiència semblant a la del periodista

El català Sergi Ferré ha trobat un suport fonamental en la seva guerra judicial contra l'espai vespertí de Telecinco. I aquest no és altre que la presentadora de televisió Adriana Abenia. Recordem que fa setmanes es va donar a conèixer que el reporter havia denunciat la productora per danys i perjudicis i reclamava 12.000 euros per les hores extra que no va arribar a cobrar mai.

Pel que sembla, els seus caps li demanaven que treballés més i davant la negativa d'aquest, van decidir acomiadar-lo. Un cas similar al que va patir Adriana durant la seva etapa al programa i que gairebé li costa la vida.

Adriana Abenia comparteix la mala experiència que uneix a Sergi Ferré

Adriana Abenia va ser durant anys una de les reporteres més conegudes de 'Sálvame'. L'espai vespertí li va donar una oportunitat i la model no la va voler desaprofitar, ja que era el seu pas per començar a treballar a la televisió, però finalment va acabar penedint-se.

La demanda de Sergi Ferré ha caigut com un gerro d'aigua freda a La Fábrica de la Tele. Sí, perquè el reporter ha decidit fer un pas endavant i denunciar el que per a ell ha estat un tracte injust cap a la seva persona.

Imatge d'Adriana Abenia al programa d'Ares Teixidó
Adriana Abenia assegura que va patir un ictus degut a l'estrès viscut a 'Sálvame'. | 8TV

'Sálvame' és un programa que exigeix molta dedicació i moltes hores que són difícils de suportar. De fet, el ritme vertiginós ha acabat fent que col·laboradors i presentadors es prenguin un temps de descans més que necessari.

Tot i això, en el cas de Ferré i Abenia això s'ha traduït en un acomiadament. És més, de la nit al dia Adriana va desaparèixer i només va transcendir que la productora i ella no havien arribat a un acord.

Ara, la model ha fet un pas endavant i ha decidit explicar el que de veritat va passar en una època de molt estrès. Després de cobrir un acte per al programa, va patir un atac d'ansietat per l'angoixa de la gent. Una situació que va acabar provocant-li un ictus, cosa que no va compartir mai amb ningú.

«No ho vaig explicar mai i crec que ho hauria d'haver fet, però no volia donar mostres de debilitat», confessava. Va ser llavors quan va decidir allunyar-se de tot i 'Sálvame' li va comunicar el seu acomiadament

Abenia assegura haver viscut experiències que no li van agradar durant la seva època al programa i que «la productora no em va cuidar». Una revelació que fa llum sobre com és treballar a l'espai vespertí que ara també ha denunciat Ferré.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

Sergi Ferre coincideix amb Adriana Abenia

Una de les coses que ha denunciat Sergi és que La Fábrica de la Tele exigeix un nivell de compromís que no té recompensa. I no tan sols no la té monetàriament parlant, sinó tampoc pel que fa a empatia.

El testimoni d'Abenia explicant com la productora no va estar a l'altura, coincideix amb les paraules del reporter. «Ho dones tot i després et demostren que els importes una puta merda», va comentar al canal de YouTube Telesalseo.

Imatge de perfil de Sergi Ferré al plató de 'Sálvame'
Sergi Ferré coincideix amb Adriana Abenia.  | Mediaset

Igual que l'aragonesa, Ferré vivia una situació d'estrès permanent que el va arribar a afectar el dia a dia. «Quan arribo a casa meva i surto de la porta de Telecincoem poso a plorar», explicava sobre la situació que vivia constantment.

Després de negar-se a fer hores extra, la productora va decidir relegar-lo a treballs com a «auxiliar de redacció», cosa que ell va interpretar com un càstig. Com a conseqüència va patir un quadre d'ansietat que va acabar derivant en una baixa mèdica i no va recuperar mai el seu lloc com a reporter.

Un tracte que ell interpreta com a injust i que l'ha portat a denunciar La Fábrica per incomplir el contracte laboral. Ara, gràcies al testimoni d'Adriana Abenia es coneix més com és la feina com a reporter de 'Sálvame' i les condicions en què estan obligats a treballar.

A tots dos el ritme frenètic els va acabar passant factura i no comptaven amb el suport de la productora, així com amb el dels companys que van decidir donar-los l'esquena.