Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Jesulín de Ubrique

Jesulín de Ubrique necessita més diners: el motiu real de la seva crisi

Jesús Janeiro podria estar travessant problemes econòmics

Jesulín de Ubrique no estaria travessant per un bon moment, econòmicament parlant. Això és una cosa que s'ha repetit diverses vegades després del seu esperat retorn televisiu. Per això, i arran de les darreres declaracions, han sortit a la llum els motius que s'amaguen a causa dels seus suposats problemes de liquiditat.

Després de diversos mesos allunyat del focus mediàtic, el torero ha tornat a la vida pública per la porta gran. I és que no només ha acceptat tornar a Mediaset España després de gairebé una dècada, sinó que, a més a més, ha tingut l'oportunitat de participar en altres cadenes de televisió.

Imatge de Jesulín de Ubrique
Jesulín de Ubrique torna a la televisió per la porta gran | Antena 3

L'últim mes, Jesulín de Ubrique s'ha passejat pels platós de diversos programes de televisió, com a 'El Hormiguero', 'Mi casa es la tuya' o 'El camino a casa'. Tot i que, sens dubte, la seva participació a 'MasterChef Celebrity' ha estat el que ha cridat més l'atenció dels seus seguidors.

Ara, i després del seu retorn mediàtic, la situació econòmica de Jesulín de Ubrique s'ha tornat a convertir en el centre de totes les mirades. I és que molts consideren que el torero estaria travessant per una delicada situació financera.

Jesulín de Ubrique podria estar en problemes

La situació financera de Jesús Janeiro ja no seria la mateixa que abans. O això és el que, almenys, va confessar a Bertín Osborne durant la seva sonada entrevista.

Tal com ell mateix va confessar, fa anys «guanyava molts diners. Però, malauradament, ara amb una temporada et compres un test i en aquella època, amb mitja temporada, em comprava una finca de 600 hectàrees».

Després d'aquestes declaracions, els rumors sobre les possibles dificultats econòmiques de Jesulín no han fet més que créixer. Sí, perquè molts es pregunten si la seva falta de liquiditat estaria relacionada amb el seu retorn televisiu.

Per això, i després de conèixer aquestes declaracions, han sortit a la llum alguns dels fracassos que podrien haver portat a l'ex de Belén Esteban a aquesta delicada situació.

Imatge de Bertín Osborne amb Jesulín de Ubrique
Jesulín de Ubrique li va confessar tota la veritat a Bertín Osborne | MEDIASET

L'any 1999, Jesulín de Ubrique va decidir apostar pel negoci de les benzineres. Aquell any va néixer 'Agrocoinver SL', empresa destinada a la comercialització d'aquest recurs. Tot i això, aquesta inversió no va sortir com ell esperava.

I és que, malgrat construir dotze àrees de servei, els seus ingressos eren molt inferiors als deutes, que van pujar fins a 282.000 euros. El 2004, es van registrar les darreres dades d'activitat.

El mateix li va passar amb el negoci de plantació, recol·lecció i venda de maduixes. En aquest cas, De Ubrique va destinar la finca 'La Bravura' a aquesta activitat, però finalment va haver de fer front a un deute milionari.

En relació amb les seves inversions al sector immobiliari, va córrer la mateixa sort. I és que les seves empreses 'Rurrainver SL', 'Ubrivalor SL' i 'Lodoja SL' li van reportar pocs beneficis i moltes pèrdues.

Tanmateix, l'última aventura empresària fallida, i no per això la menys sonada, ha estat la utilització d''Ambiciones' com a lloc per celebrar tota mena d'esdeveniments. Segons la revista Semana, «es va posar de lloguer a finals del 2020», però, finalment, «ha estat una activitat que no ha prosperat».

Jesulín de Ubrique podria haver resolt els seus problemes

No obstant això, tot apunta que els problemes de Jesulín de Ubrique estan a punt de desaparèixer. Així és, perquè, tal com ha transcendit, el torero s'ha convertit en el millor pagat de la propera edició de 'MasterChef Celebrity'.

Segons sembla, s'hauria convertit en el participant amb el 'caché' més alt de tota la història d'aquest concurs culinari, ja que s'embutxacarà uns 30.000 euros per programa.

Primer pla de Jesulín de Ubrique a la plaça de toros
Jesulín podria estar a punt de solucionar tots els seus problemes | GTRES

A aquesta gran quantitat de diners cal sumar-hi tot el que ha cobrat en les altres participacions televisives. Tot i que Mediaset sol blindar els seus contractes, s'ha parlat que per la seva intervenció a 'Tu casa es la mía', Jesulín «pot haver-se emportat entre 40.000 i 60.000 euros».

En relació amb la seva visita a 'El Hormiguero', apunta que, igual que la resta de convidats, no es va embutxacar ni un cèntim. I és que, Pablo Motos considera que els entrevistats acudeixen al format «per amistat o perquè estan de promoció».