Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Muntatge fotogràfic de Sandra Barneda i Nagore Robles.

La catalana Sandra Barneda, trencada pel commovedor testimoni de Nagore Robles

Nagore ha llançat un missatge que ha deixat molt tocada a Sandra Barneda

Sandra Barneda i Nagore Robles han estat durant diversos anys parella. Els dos conegudíssims rostres de Telecinco es coneixien a la petita pantalla, ja que van coincidir a la quarta edició de Gran Hermano VIP.

 

El seu romanç es feia públic l'octubre del 2017. Després de diverses anades i vingudes i una relació que totes dues han retransmès per les seves xarxes socials, posaven fi a la seva història en comú.

Ho feien fa un parell de mesos, amb un comunicat amable i compartit. El text deixava veure que la relació acabava de comú acord, sense terceres persones i pel fet que l'amor s'havia acabat.

Ara, passat el temps, el punyent missatge que acaba de llançar Nagore denota que no és així. La basca continua perdudament enamorada de Barneda. O, si més no, està portant la seva ruptura fatal.

Sandra Barneda i Nagore Robles, maneres diferents d'afrontar la ruptura

Sandra Barneda està aparentment superant la seva ruptura de manera més positiva. S'està centrant en els projectes professionals. Ja té l'agenda preparada per signar exemplars del llibre durant els pròxims dies. També pensa en la nova edició de La Isla de las Tentaciones, que ja està confirmada.

L'última foto que ha penjat és una somrient amb el seu gos Nash, a qui va adoptar fa nou mesos amb Nagore. Acompanya la imatge amb un poema sobre la fragilitat, l'esgotament i la pau.

Nagore, per la seva banda, és molt més dramàtica i la seva darrera publicació ens mostra que està destrossada. La va escriure fa un mes, encara que ara s'ha decidit a publicar-ho, coincidint amb el seu estat d'ànim, que sembla que no aconsegueix millorar.

«Com puc suportar una ruptura? He llegit tants missatges semblants preguntant-m'ho, que he decidit escriure això ara, que estic plorant a llàgrima viva i sento que he de ser honesta amb vosaltres».

La presentadora de Baila conmigo afirma que «si algú creu que una ruptura no fa mal, no fa vertigen, no et fereix l'ànima, el cor, no deixa un buit enorme, no sents un abisme gegant davant teu, s'equivoca».

Per suportar-lo de manera millor, Nagore ha volgut agrair els missatges d'ànim que li arriben per xarxes socials. Com ella explica, sempre els havia menyspreat: «no vaig entendre mai les meves companyes en xarxes, quan agraïen a les seves seguidores l'afecte rebut».

«Avui he d'aprendre alguna cosa nova. Sentir el poder positiu que arriba des de les xarxes socials em fa bé, m'hi reconcilia».

Nagore està devastada i troba molt a faltar la seva exparella. «Cada persona portem una creu, pes, dolor, digues-ho com millor et reconeguis; més gran o més petita, però tots ens alcem cada matí amb un sentiment que portem com podem».

Sandra i Nagore, nova oportunitat?

No és la primera vegada que Sandra Barneda i Nagore Robles trenquen la relació durant els sis anys que han estat juntes. De fet, van acabar el seu festeig fa força temps, però no ho van fer públic fins al mes de febrer passat.

Ja abans van estar un temps separades i van decidir donar-se una segona oportunitat. Qui diu que no hi pot haver una tercera? Elles no, de moment.

Tot i que diuen que el temps tot ho cura, els sentiments entre la parella segueixen a flor de pell.

Primer pla de la parella formada per Nagore Robles i Sandra Barneda
Potser podria haver-hi una reconciliació entre Sandra i Nagore a un futur | GTRES

Fa uns dies era Sandra la que assegurava que es trobava «aprenent a sostenir la muntanya russa emocional».

L'escriptora catalana reflexionava així a les preguntes dels seus seguidors. «A la nena que un dia vaig anar li diria: afecte, no et preocupis, comprovaràs que la vida passi el que passi és un lloc meravellós. Continua somiant que els somnis es compleixen».