Primer pla de Susanna Griso amb els cabells recollits

La catalana Susanna Griso acull 5 nous fills que no la deixaran dormir tranquil·la

Susanna Griso podria tenir una nova il·lusió després de trencar amb Joaquín Güell

No hi ha dubte que Susanna Griso és una de les cares estrella d'Antena 3. En efecte, la periodista col·labora amb la cadena des del 1998, data en què va començar a presentar Antena 3 Noticias amb Matías Prats.

Tot i això, des del 2006 fins a l'actualitat, dirigeix un dels formats de més èxit de la graella, Espejo público, que competeix en franja horària amb El programa de Ana Rosa. L'espai s'encarrega de comentar les notícies d'última hora de l'actualitat.

La periodista no només pot presumir que en l'àmbit professional li va d'allò més bé, sinó que, quant a la seva vida personal, tampoc no es pot queixar en absolut. I és que, després de trencar amb Joaquín Güell , ara, tot sembla indicar que la catalana estaria novament il·lusionada perquè ha estat enxampada al costat d'un altre home.

Susanna Griso reapareix enamorada

En els darrers anys, la vida sentimental de Susanna Griso ha estat molt comentada per alguns mitjans. Amb raó, tot va començar quan es va conèixer la notícia que la periodista havia trencat el seu consolidat matrimoni amb Carles Torras l'any 2020.

Així mateix, després de més de dues dècades de relació i de quatre fills en comú, la periodista va decidir posar punt final a la seva història d'amor amb el català. Per descomptat, va ser una ruptura força sonada i inesperada. Tot i això, un any després, Susanna Griso tornava a estar al punt de mira per un suposat festeig amb l'exmarit de Cayetana Álvarez de Toledo, exdiputada del PP.

Foto de Susanna Griso i Íñigo Afán al carrer
La periodista ha trencat amb el català aquest estiu | GTRES
 

Joaquín Güell era el responsable que la catalana obrís, novament, les portes a l'amor. Tot i això, després de passar part de les vacances d'aquest estiu junts, finalment, la relació no va superar l'època estival.

Tot just acabada la seva idíl·lica relació amb el català, ningú no s'esperava que el cor de Susanna Griso tornaria a estar ocupat. Efectivament, ahir, 21 de setembre, la revista ¡Hola! llançava una exclusiva sobre la suposada nova il·lusió de la periodista.

Segons aquest mitjà, la periodista podria haver començat una relació sentimental amb Íñigo Afán, un empresari madrileny que va conèixer a Malta durant la celebració de l'aniversari de la seva amiga Sandra García-Sanjuán. Tots dos van ser enxampats passejant pels carrers de la capital amb una actitud molt romàntica; no semblava una simple amistat.

A més, fonts properes a la suposada parella asseguren que tots dos s'estan coneixent «molt a poc a poc». D'aquesta manera, haurien optat per ser molt discrets tant amb els mitjans com amb  les seves respectives famílies.

La veritat és que aquesta possible relació no només sorprenia pel fet que la catalana tornés a il·lusionar-se, sinó també per un altre motiu clar. I és que fa uns mesos, el que podria ser el seu nou xicot, se'l va relacionar directament amb la mateixa Anne Igartiburu després de ser enxampats amb una actitud afectuosa.

Tot i això, tot apunta que la relació entre aquests dos no va arribar a bon port perquè, ara, Íñigo Afán ha trobat l'amor al costat de la mateixa Susanna Griso.

Susanna Griso somrient
Susanna Griso presumeix de tenir un nou amor a la seva vida | GTRES

Tots els detalls sobre Íñigo Afán

Després de saltar a la llum aquesta sorprenent notícia, ningú no podia evitar preguntar-se el mateix: qui és Íñigo Afán? És un empresari que té un gran èxit dins del sector tèxtil. Més conegut al seu entorn més íntim pel seu sobrenom, Iggy, està separat, igual que Susanna Griso , i té cinc fills.

La fama del nou amor de la periodista va arribar quan als 90 va fundar una empresa de samarretes que, sens dubte, el va portar a l'èxit. Va ser a partir d'aleshores quan se'l va considerar un dels empresaris més destacats del nostre país, ja que, segons asseguren diversos mitjans, compta amb un gran patrimoni econòmic.

▶️ Vídeo del dia