Fotomuntatge de Cayetano Rivera i Lucía Rivera

Cayetano Rivera descobreix que la seva filla Lucía té una germana secreta

Blanca Romero i Cayetano Rivera s'han quedat de pedra en assabentar-se de la notícia

Cayetano Rivera acaba d'assabentar-se d'una sorprenent notícia relacionada amb la seva filla Lucía. I és que el torero no sabia que la primogènita de Blanca Romero tenia una germana secreta.

La història d'aquesta família és més complexa del que sembla a primera vista. El 2001, Cayetano Rivera i la intèrpret van decidir casar-se. I, encara que el seu matrimoni només va durar tres anys, el torero va prendre la decisió d'adoptar Lucía, filla de Blanca Romero, després que el pare biològic desaparegués de les seves vides.

Cayetano Rivera
L'exmarit de Blanca Romero no sabia res | Europa Press

Al llarg d'aquests anys, Blanca Romero ha evitat tant sí com no parlar de la identitat de la seva exparella. Tot i que sempre ha intentat ser discreta amb l'assumpte, durant una roda de premsa, l'actriu de 'Física o Química' va decidir donar alguns detalls d'aquest home enigmàtic.

«S'assembla molt al pare biològic, perquè és maquíssim. No sé com estarà ara perquè fa anys que no el veig, però és espectacular. És un tros de top model», va assegurar.

Ara ha sortit a la llum un dels assumptes més delicats d'aquesta particular família. Cayetano Rivera i Blanca Romero acaben de saber que la seva filla podria tenir una germana secreta.

Blanca Romero s'assabenta dels detalls

Blanca Romero no tenia ni idea que el pare biològic de Lucía havia decidit tenir una altra filla. I és que, encara que durant un temps va mantenir contacte amb ell, l'actriu fa anys que no sap res de la seva vida.

Ara, i gràcies a una entrevista que va concedir la model i influencer per al diari ABC, la intèrpret finalment s'ha assabentat de l'existència de l'última filla del seu ex.

Fa uns tres anys, Lucía Rivera va voler compartir amb aquest diari en quin punt estava la relació amb el seu pare biològic.

Imatge de Blanca Romero i Lucía Rivera posant a un photocall
Lucía Rivera parla de la seva germana secreta   | Europa Press

«Al conèixer el meu pare biològic, vaig viure una escena força absurda. I em vaig adonar que no em feia falta. Li he perdonat, però no és res meu. Els pares que abandonen els seus fills no són pares», va assegurar Lucía, abans de fer pública una sorprenent informació.

«Ell [el seu pare biològic] va tenir una nena fa poc i m'agradaria veure-la, però m'hi nego a tornar a passar per la mateixa història. Ha de tenir un any o dos. Si me'n vaig a Londres a treballar, potser faig algun intent d'apropar-me».

Després d'aquesta entrevista, la filla de la Blanca Romero no ha tornat a parlar del tema. I, encara que va assegurar que podria tenir un acostament, no sabem si la model haurà intentat posar-se en contacte amb la seva germana que, avui, haurà de tenir uns cinc anys.

Lucía Rivera parla de la seva relació amb els germans

La primogènita de Blanca Romero sent devoció pels seus dos germans, encara que, molt a desgrat seu, no té el contacte que li agradaria tenir amb ells.

I és que, la seva sacrificada vida de model no l'està deixant gaudir de la seva família tant com voldria. En una altra entrevista que va concedir per a LOC de El Mundo, la influencer va parlar de la seva relació amb Martín, el fill de la seva mare, i Cayetano, fill de Cayetano Rivera i Eva González.

Lucía Rivera
Lucía Rivera confessa que fa temps que no veu els seus germans   | Europa Press

«Ja saps que no tinc temps per estar amb la meva família. M'encantaria, però jo treballo molt. És que estic tot el dia treballant… Si no, estic amb embolics. La veritat és que fa força que no els veig, no mentiré».

Encara que aquesta no és l'única vegada que va parlar del tema. Durant una roda de premsa, va assegurar que «veig molt poc la meva família i veig poc tant el meu germà patern com el meu germà matern. No tinc temps per a res, no paro!». «Al meu germà Cayetano ja fa un temps que no el veig… D'ell sé que està preciós, és que és molt maco».