Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Cayetano Rivera durant la presentació de Tauroten TV el 14 de juliol de 2020

Cayetano Rivera no pot més: Inesperada decisió sobre el seu futur professional

El destre no travessa el seu millor moment, i ha passat un dels pitjors anys de la seva vida
Cayetano Rivera durant la presentació de Tauroten TV el 14 de juliol de 2020
Cayetano Rivera no pot més: Inesperada decisió sobre el seu futur professional | GTRES

Cayetano Rivera no travessa el seu millor moment. El torero ha passat un dels pitjors anys de la seva vida a causa dels múltiples rumors que apunten al fet que el destre ha estat deslleial a la seva dona Eva González

Després de moltes especulacions, sembla que Cayetano i Eva segueixen junts, si bé el matrimoni s'ha pogut debilitar per l'assetjament de la premsa. Per si no n'hi hagués prou, el torero s'ha vist obligat a prendre una inesperada decisió sobre el seu futur professional. 

Cayetano Rivera no està bé psicològicament 

Molts mitjans apunten al fet que Cayetano no tornarà a torejar aquest any. La seva retirada temporal es deu al fet que el destre no es troba psicològicament preparat per a tornar a l'arena. El passat cap de setmana, el menor dels Rivera Ordóñez va reaparèixer després de la quarantena a Estepona i a Huelva, dues actuacions que van ser el seu 'adeu' fins al moment.

Tant ell com la seva dona han estat sotmesos a molta pressió aquests últims mesos a causa de les revelacions de Karelys Rodríguez, la presumpta amant de Cayetano. I és que ha assegurat que el torero va intentar contactar amb ella durant el confinament.

Com ja és habitual, ni Cayetano ni Eva s'han pronunciat sobre aquest tema. Per tant, el motiu principal d'aquest retir es deu a la debilitat psicològica que sent en aquests moments Cayetano, que no se sent preparat per a tornar a l'arena. La pressió mediàtica, l'assetjament dels fotògrafs i els constants rumors d'infidelitat han esgotat la paciència del marit d'Eva González

No obstant això, existeixen diversos rumors que afirmen que el torero s'està preparant psicològicament, motiu pel qual si es troba millor intentarà tornar abans del final de l'estiu, per comprovar si realment està capacitat per fer-ho.

La intenció de Cayetano Rivera sempre ha estat seguir endavant amb el temps que queda de temporada taurina. La revista 'Hola' ha pogut saber que el destre podria intentar tornar el pròxim 29 d'agost, sempre que es trobi ben preparat. Al llarg de la seva trajectòria, el torero sempre ha reconegut que necessita estar molt bé psicològicament per a posar-se davant del toro.