Isa Pantoja en un plató de Telecinco

Asseguren que «la boda d'Isa Pantoja no se celebrarà»: «És un muntatge»

L'actitud de la jove i del seu xicot ha fet saltar els dubtes


Fa setmanes, Isa Pantoja i Asraf van anunciar que contraurien matrimoni. Concretament van exposar que, per fi, es convertirien en marit i muller. Així, havien decidit que el casament tingués lloc el juny de 2021 i que la jove tingués com a padrí al seu germà, Kiko Rivera.

Totes aquestes dades les van donar a conèixer poc abans d'entrar a participar al 'reality' 'La Casa Fuerte', un programa on no només estan discutint de forma constant, sinó on també estan provocant que sorgeixin molts rumors sobre ells. En concret, el que cada vegada cobra més força és el fet que el seu enllaç matrimonial és un autèntic muntatge.

Les actituds d'Asraf aixequen les sospites

Sense cap dubte, els continus enfrontaments que té la parella ja deixen clar que possiblement no estan preparats per fer el pas del matrimoni. I és que, tret dels moments en els quals tenen sexe dins del bany, la comprensió i l'afecte que mantenen són pràcticament nuls. Per aquest motiu no dubten en discutir per tot.

No obstant això, el que més ha cridat l'atenció i ha fet crear els rumors que no hi haurà casament és el comportament d'Asraf. Aquest no ha dubtat a 'confessar' amb algunes de les seves companyes, a qui ha indicat que, des que li va demanar matrimoni a Isa, té més dubtes que mai de casar-se.

És més, Asraf ha carregat durament contra la seva promesa. Tot i que no ha passat res d'importància entre ells, l'ha atacat sense pietat. Així, ha dit d'ella que no li dona suport ni li dona la comprensió que necessita. Això sense passar per alt que fins i tot ha revelat detalls molt privats d'Isa Pantoja, dels que ella mai ha parlat. En concret, s'ha arribat a parlar del seu fill per acusar-la de 'mala mare'.

Però aquí no queda tot. El jove marroquí també ha procedit a carregar durament contra la família de la seva futura esposa, qualificant-la com a «família de merda». I després, ha atacat la seva sogra (Isabel Pantoja) dient que li ha fet diversos lletjos importants.

Així doncs, sembla que ha criticat la seva nòvia i tot el que l'envolta. Llavors, com s'entén que vulgui casar-se amb ella? No resulta creïble. I tampoc és creïble que ella, després de veure els vídeos en què Asraf diu tot el que s'ha exposat, es quedi tan tranquil·la. És més, ho justifica i carrega contra la seva mateixa mare afirmant que sí que ha protagonitzat alguna insolència al jove.

Rumors de muntatge

Arran de tot això, tant a les xarxes socials com fins i tot als programes de televisió i en diferents portals i diaris, ha sorgit el rumor de muntatge. De fet, hi ha teories de tota mena. Així, d'una banda, hi ha els qui creuen que Asraf i Isa Pantoja van anunciar fa setmanes el seu casament simplement per tenir més  catxet a l'hora de participar en l'esmentat 'reality'.

D'altra banda, hi ha persones que consideren que ells van mentir sobre el casament i estan donant que parlar dins del programa perquè així ho tenien pactat. És a dir, que van considerar que presentar-se com a promesos i després tenir baralles i fer declaracions explosives els donaria més protagonisme.

Així mateix, tampoc cal passar per alt que hi ha una altra teoria. Aquesta exposa que el joc que estan duent a terme Isa i Asraf és una estratègia per guanyar més diners un cop surtin del 'reality', perquè se'ls convidaria a més a platós, per realitzar més entrevistes, i fins i tot perquè hi hagi més morbo sobre si hi ha casament o no.

Mostra que ningú els creu ja, són alguns dels comentaris que els espectadors del programa han deixat a les xarxes socials. Entre aquests es troben alguns com ara: «Quina família de lladres i de fer muntatges. Tot a força de talonari. Tota la seva vida és una mentida». Caldrà seguir esperant per veure si finalment 'habemus' casament o no.