La presentadora del temps a Antena 3, Himar González

Himar González, la dona del temps d'Antena 3 ingressada que té una 'doble vida'

La canària estarà uns dies fora de la televisió

L'encarregada de donar els pronòstics del temps a Antena 3 els caps de setmana, Himar González, ha sorprès amb una imatge seva des de l'habitació d'un hospital. Aquesta física de carrera, apassionada de l'esport, la cuina i els viatges, romandrà en el centre sanitari uns dies a causa d'una patologia que no està relacionada amb la Covid-19.

La companya de Matías Prats i Mónica Carrillo en les 'Noticias de Antena 3' els caps de setmana està a l'hospital. La seva malaltia, de la qual no hi ha detalls, sembla no ser una cosa molt greu. Per això, des del seu compte d'Instagram, Himar González ha intentat tranquil·litzar als seus seguidors compartint una imatge seva al costat d'unes paraules: «Estaré ingressada un temps a l'hospital amb patologia no Covid-19 que s'ha complicat una mica, però que hem agafat a temps».

Són molts els que han volgut enviar-li tot el seu suport a través de les xarxes socials, ja que la meteoròloga d'Antena 3 s'ha guanyat tot l'afecte de milers de persones per la seva naturalitat i senzillesa. «Ànim i que tinguis una bona recuperació», li comentava un usuari sota la imatge. «Ànim, guapa et volem veure aviat donant-nos el temps», li escrivia un altre.

Una mica més sobre ella

A Himar González sempre li ha encantat el món de la ciència i per això es va decantar per estudiar una llicenciatura en Física Aplicada. No obstant això, la canària mai va pensar que acabaria convertint-se en una de les cares més conegudes del món de la informació meteorològica a la televisió. Mario Picazo es va fixar en ella mentre era a la televisió canària i d'aquí va passar a 'Telecinco'.

La meteoròloga d'Antena 3, que viu a cavall entre les Canàries i Madrid, va saltar a la fama gràcies a una portada de la revista 'Sportlife', que va augmentar els seus nivells de popularitat. El millor d'Himar González és que és molt directa i no utilitza amplis guions per donar les seves informacions meteorològiques, el que alguna vegada li ha jugat alguna mala passada. De fet, fent referència a una onada de calor, la canària va assegurar que hi hauria «temperatures subnormals», una cita molt comentada a les xarxes socials.

A més de la seva passió per la ciència, a Himar González li encanta l'esport com la gimnàstica rítmica, l'hípica, el surf, el ioga o la natació són només algunes de les disciplines que ha practicat des de ben petita. I és que a aquesta canària li encanta fer servir l'esport com a via d'escapament. La seva passió esportiva la combina amb una bona alimentació, tot i que assegura que la seva millor dieta és omplir el plat de sentit comú.

Als seus 43 anys, la canària és considerada com una de les cares més atractives de la televisió i és que té un físic envejable. De la seva mare ha heretat l'afició per la cuina, perquè quan es fica a la cuina és capaç de sortir airosa creant plats exòtics i utilitzar en més d'una ocasió als seus comensals com a autèntics conillets d'índies.

Amant de la cultura i la seva terra

En les seves estones lliures la canària aprofita per veure pel·lícules, sèries o passar una tarda en un teatre o concert. No obstant això, quan vol relaxar-se aposta pels documentals de ciència i història, un món que l'apassiona.

Per a la seva terra natal, Himar González només té bones paraules, tot i que assegura que és el pitjor lloc per fer una predicció meteorològica. Troba a faltar Gran Canària, lloc on va néixer, però quan es vol perdre o retrobar-se amb ella mateixa el seu destí preferit és Lanzarote.

Pel que fa a la seva vida privada poc o gens se sap sobre ella. I és que la canària es mostra d'allò més discreta amb tot el que afecta la seva intimitat. De fet, Himar ha fet broma diverses vegades sobre el poc que se sap d'ella, afirmant que li agrada portar 'una doble vida', tant a Madrid com a Canàries. Si té parella o no, doncs, és tot una incògnita avui dia.