Lara Álvarez envia un encàrrec al seu exnòvio, Sergio Ramos

La presentadora de 'Supervivientes' parla obertament de les seves relacions sentimentals en una entrevista en exclusiva

La presentadora Lara Álvarez a 'Supervivientes'
La presentadora de 'Supervivientes' parla obertament de les seves relacions sentimentals en una entrevista exclusiva | Instagram

Lara Álvarez ha concedit una de les seves entrevistes més sinceres per a la revista 'Lecturas', on l'estrella de 'Supervivientes' no ha dubtat a parlar obertament sobre la seva vida personal ara que es troba novament soltera. Encara que la seva vida professional va com la seda, la seva vida sentimental no acaba d'encarrilar-se. I és que, malgrat les seves múltiples relacions, l'asturiana encara no ha trobat amb qui ocupar el seu cor.

La família, la maternitat, l'amor i les seves altes expectatives han estat els temes que Lara ha tractat en l'entrevista, posant com a exemple als seus pares, dels qui assegura que ha après que, «després de 36 anys casats, segueixen dient-se cada dia el molt que s'estimen». Un fet que ha propiciat els motius pels quals encara no ha aconseguit trobar aquella persona amb la qual sentir el mateix amor que es professen els seus progenitors.

Lara Álvarez envia un missatge a les seves anteriors parelles

Poc temps és el que li han durat les relacions a l'asturiana. La comunicadora de Mediaset ha acabat trencant amb totes elles al cap de pocs mesos de començar, com amb Adrián Torres, la seva última relació coneguda, amb el qual va començar l'estiu passat i que no ha arribat a acabar l'any. Malgrat el seu fracàs amorós, Lara Álvarez se sent feliç amb la seva solteria i satisfeta.

Encara que mai s'ha pronunciat sobre cap de les seves parelles ni sobre el seu estat sentimental, per les declaracions de l'asturiana s'entén que actualment no té parella: «Conèixer a algú no sempre és fàcil. Ja tinc una edat i unes rutines, i cada vegada és més difícil encaixar», explicava en l'entrevista. Lara Álvarez manifesta així no involucrar-se amb algú si no hi ha un projecte en comú i enviava un missatge a les seves anteriors relacions: «Ara vull un amor intel·ligent», un desig expressament dirigit a Andrés Velencoso, Sergio Ramos o Dani Martín.

No busca l'amor

L'experiència ha donat a la comunicadora de Mediaset l'objectiu de no buscar un amor «idíl·lic», sinó alguna cosa més enllà. Una mena de comprensió i complicitat, l'única manera «d'unir-se i aportar mútuament». Lara Álvarez se sent plenament «completa» amb la seva vida, raó per la qual només necessita algú que sumi: «Així sí que crec que pot construir-se una relació de manera sòlida», ha manifestat la de Gijón.

No obstant això, la presentadora ha explicat que tendeix a il·lusionar-se quan inicia una nova relació i que intenta sempre que la seva vida privada es mantingui al marge: «M'agrada sentir-me il·lusionada i projectar, tot i que cada vegada ho faig menys», assenyalava parlant sobre la manera discreta en què ha portat les seves relacions sentimentals.

Però, malgrat tot, Lara Álvarez no perd l'esperança de formar una família, cosa que sí que li agradaria, però amb la persona adequada: «No m'agradaria fer-ho de qualsevol manera. S'ha de trobar la persona que sàpigues que, encara que falli com a parella, mai fallarà com a pare».

Tot i que encara no ha trobat aquella persona idònia amb la qual formar una família, Lara Álvarez compta amb l'afecte dels seus pares i del seu germà: «Sé que, per molt sola que estigui, tinc en el món als meus pares i al meu germà, i la paraula 'solitud' no existeix per a mi. Com més anys compleixo, més conscient soc de la sort que tinc per tenir aquests pares que la vida m'ha donat», confessava.
 

El seu treball a Mediaset podria ser la raó del seu fracàs amorós

Lara Álvarez s'ha convertit en una de les cares més populars de Telecinco. Ella ha estat l'encarregada de posar-se al capdavant de la majoria dels 'realities', on destaca especialment la seva tasca com a presentadora de 'Supervivientes'. Pot ser precisament la seva reeixida carrera professional el que impedeix a l'asturiana trobar algú amb qui compaginar la seva vida amb la seva feina.

Lara viatja a Hondures, des d'on ha de fer la seva feina com a copresentadora de 'Supervivientes', durant, almenys, tres mesos. Un temps durant el qual, per alguna raó, sempre acaba amb les seves relacions. La distància podria ser una de les principals causes de totes les seves ruptures, o potser és perquè realment no ha trobat a algú que de veritat sàpiga omplir-la en tots els aspectes. Sigui com sigui, el cert és que Lara Álvarez es troba perfectament amb la seva vida sentimental.


Comentaris

envia el comentari