Isa Pantoja hauria patit maltractaments per part de la seva exparella

«Obligaven Isa Pantoja a menjar coses caducades quan estava embarassada»

Dulce Delapiedra destapa les humiliacions que va patir Isa Pantoja a Cantora

Tot i que Isa Pantoja ha rebut nombrosos atacs del seu germà en els darrers temps, ella mai s'ha quedat callada. I encara que també sap defensar-se per si mateixa, aquest dimecres sortia publicada una exclusiva a 'Lecturas' d'una de les seves grans defensores, Dulce Delapiedra.

L'exempleada d'Isabel Pantoja ha parlat sense embuts sobre com eren les humiliacions que Isa patia a Cantora quan la cantant estava de gira.

A més a més, Dulce carrega contra Kiko Rivera, que va filtrar a la premsa un missatge de la seva germana demanant-li ajuda després d'una baralla amb Asraf. «Em va matar, ha estat el més cruel i el més vergonyós», assegura.

«Ha superat tots els límits, fa molt que m'ha demostrat que no l'estimava com a germana», es lamenta. I és que així, Dulce acusa Kiko de tenir un comportament «masclista i porta humiliant-la tota la vida», assegura l'entrevistada.

L'infern d'Isa Pantoja a Cantora quan la seva mare marxava de gira

L'entrevista de Dulce ha donat per a molt i, sens dubte, ha deixat retratat a més d'un. I és que quan Isabel Pantoja s'absentava de casa, Isa es quedava a càrrec de la seva àvia i els seus oncles, Juan i Agustín. Segons el testimoni de Dulce, aquestes persones són les responsables dels moments més dolorosos i humiliants de la infantesa d'Isa.

«La nena no existia, ni tan sols la veien i la trobaven a faltar», sentència l'exmainadera d'Isa Pantoja. Segons Dulce, a Cantora fingien davant de la 'tonadillera' perquè a ella «li encantava que li regalessin l'oïda». Alhora, l'entrevistada revela que Isa li va explicar a la seva mare com la tractaven quan ella no hi era.

Dolç Delapedra a l'aeroport amb Asraf Beno i Isa Pantoja
Dulce Delapiedra ha revelat les suposades vexacions que patia Isa Pantoja a Cantora | GTRES

Delapiedra acusa Kiko de mullar la seva germana amb una mànega d'aigua freda quan es va assabentar que aquesta parlava amb nois amb el mòbil. Així mateix, també assegura que Kiko va portar Isa al metge a fer-li proves de malalties venèries en saber que s'havia embolicat amb un noi per primera vegada.

«Juan, el germà d'Isabel, controlava el menjar i ens feia menjar coses caducades»

Quan Isa es va quedar embarassat tot es va complicar per a la jove. En aquella època Isa només tenia 17 anys, i va patir en les seves carns diverses vexacions per part de la seva família, segons la seva exmainadera.

«Li deien capritxosa pels antulls i Juan, el germà d'Isabel, controlava el menjar i ens feia menjar coses caducades. Una nit vaig haver de portar-la a urgències per una amenaça d'avortament i en Juan no ens va deixar el cotxe. Quan Isabel se'n va assabentar va dir que arriba a ser aquí ara mateix i va caminant a Sevilla, i va plorar en saber-ho», revela Dulce.

«Anabel és el braç articulat de la seva tia, la venera»

Dulce no ha deixat titella amb cap en aquesta entrevista, ja que, per si no n'hi hagués prou, també ha carregat contra Anabel Pantoja i l'acusa de ser una falsa amb la seva cosina Isa.

Anabel Pantoja mira atenta i somrient a càmera en una imatge presa en un parc aquàtic
Dulce opina que Anabel Pantoja és «falsa» amb la seva cosina Isa | GTRES

«Anabel és el braç articulat de la seva tia, la venera», afirma Dulce. «Isa es va tatuar els llavis d'Isabel i Anabel va fer el mateix, amb els llavis de la seva tia i no de la seva mare. El mal que ho va passar la seva mare i l'ha tractada amb la punta del peu, però Anabel és tot 'la meva tia' sempre», explica Delapiedra.

Isa Pantoja no vol fer sang amb el seu germà Kiko Rivera

Mentre Dulce parla així a 'Lecturas', Isa Pantoja deixa clar que, encara que no es porti bé amb el seu germà, no vol fer més sang del conflicte.

«Vull que la gent també sàpiga la meva versió, però no vol dir que jo estimi menys al meu germà. Ell està passant per un moment una mica dolent, però sap que aquí em té i és la referència que sempre he tingut de pare en aquest sentit. Així que, ho solucionarem algun dia», assegurava fa uns dies a 'El programa de Ana Rosa'.