Andrea Janeiro mira a cámara en una imagen tomada ante su casa

Andrea Janeiro ja sap què li passa al seu pare Jesulín i no és gens senzill

Jesulín de Ubrique ha parlat amb els seus advocats per resoldre un problema greu

Andrea Janeiro, filla gran de Jesulín de Ubrique, està preocupada perquè la seva germana Julia podria tenir una sèrie de problemes força greus. La premsa ha fet ressò dels escàndols que envolten la jove i la família ha donat un cop a taula. Jesulín ha reaparegut el cap de setmana passat i la seva actitud no ha deixat indiferent ningú.

Andrea Janeiro va prendre una decisió que va marcar per sempre el seu futur: abandonar Espanya i començar una nova vida al Regne Unit. Tot i això, està atenta a les notícies que circulen sobre els seus éssers estimats, per això és conscient de tot. Segons alguns mitjans, Julia Janeiro està sent assetjada pel futbolista Brayan Mejía, la seva exparella.

Jesulín de Ubrique ha rebut un premi a la Feria del Caballo, celebrada a Sevilla, així que no ha tingut més remei que tornar a la vida pública. S'ha negat a parlar amb la premsa i no ha concedit cap mena d'entrevista perquè no es vol pronunciar sobre certs temes. Hi ha gent que pensa que Julia Janeiro està «pressionada pels paparazzis», així que té al davant una situació molt controvertida.

Jesulín, marit de María José Campanario i exparella de Belén Esteban, ha pensat que el millor era posar en mans dels seus advocats aquest assumpte. Quan Julia va aconseguir la majoria d'edat en va parlar a la revista 'Hola!'», però ara no vol alimentar l'escàndol. Sap que el problema és força seriós, així que el més encertat és mantenir la discreció.

Muntatge amb fotos de pare i filla
Andrea Janeiro i Jesulín de Ubrique tenen una relació escassa | La Notícia Digital

El periodista Saúl Ortiz, expert en crònica social, ha parlat amb l'advocat del torero: Antonio González Zapatero. El lletrat assegura que «és un assumpte molt seriós que s'ha de resoldre als tribunals i acatar el que dictin els jutges». Aquest és el motiu pel qual el marit de Campanar ha estat tan distant amb la premsa durant la seva estada a Sevilla.

Andrea Janeiro podria tenir enveja: «Protegeix i estima Julia»

La filla gran de Jesulín de Ubrique, popularment coneguda com Andreíta, té un contacte força limitat amb el torero. Belén Esteban, la seva mare, s'ha passejat per una infinitat de mitjans de comunicació denunciant els suposats desvergonyiments que pateix la jove. Jesulín mai no s'ha pronunciat sobre això, encara que el seu entorn defensa que adora les seves dues filles per igual.

El periodista Saúl Ortiz escriu a 'ABC' que el mestre no es vol pronunciar sobre Julia Janeiro perquè li han recomanat que no ho faci. «No vol que les seves paraules puguin malmetre Julia, a qui protegeix i estima», comenta l'expert. És possible que Andrea senti certa gelosia, ja que ella també ha estat molt exposada i el seu pare s'ha quedat de braços plegats.

Belén Esteban, actual col·laboradora de 'Sálvame', va ser coronada princesa del poble gràcies a Andreíta. Belén ha estat més de 20 anys fent pública la nul·la relació que el torero mantenia amb la seva primogènita. Tot i això, quan la jove va aconseguir la majoria d'edat li va exigir que enterrés la destral de guerra.

María José Campanario, íntima enemiga d'Esteve, sap de primera mà el perill que genera parlar dels fills a la televisió. Aquesta és la raó per la qual no revelarà cap secret de la seva filla Julia, que es dedica al món de les xarxes socials. La influencer rep crítiques pràcticament diàriament, però ha deixat que siguin els advocats dels seus pares els que s'enganxin d'aquesta situació.

Jesulín de Ubrique, trencat: «No està sent fàcil»

El periodista Saúl Ortiz gaudeix de certa amistat amb la família Janeiro, concretament amb María José Campanario. Recentment ha declarat que «no està sent fàcil» solucionar el problema de Julia. Tot fa pensar que els mitjans estan jugant contra aquest conflicte.

Jesulín està cansat de bregar amb determinats paparazzis, així que ha pensat que el millor és apartar-se del món del cor. El clan no es pronunciarà fins que Julia Janeiro no posi punt final al seu malson.

VÍDEO DEL DIA