Jorge Javier Vázquez parlant

La parella que no tardarà a separar-se segons Jorge Javier Vázquez: es liarà

Jorge Javier analitza l'última aparició pública de la parella i té clar que la relació acabarà d'aquí poc

Jorge Javier Vázquez ha incendiat la premsa del cor amb una bomba informativa que promet revolucionar els mitjans. El presentador de 'Sálvame' té clar que una de les parelles més conegudes del moment no trigarà gaire a separar-se.

 

Des del seu bloc de 'Lecturas', Jorge ha analitzat la darrera aparició pública de la parella i vaticina el seu final. Va ser en un acte multitudinari de la societat més pomposa del nostre país.

Una celebració que sembla que va estar plena de controvèrsia i que el català no ha trigat a desgranar punt per punt. Començant pels dos protagonistes: Tamara Falcó i el seu xicot, Íñigo Onieva.

Jorge Javier vaticina el final de Tamara Falcó i Íñigo Onieva

La filla d'Isabel Preysler va celebrar el 40è aniversari amb una gran festa on el glamour ho inundava tot. Tot i això, alguns dels presents van denunciar després a 'Sálvame' el classisme asfixiant que va regnar durant tota la nit.

Males maneres cap als cambrers, menyspreus a alguns convidats per no ser considerats d'alt llinatge. «Allà, ets el que tens», explicava un testimoni de la festa. Jorge Javier ha analitzat detingudament tot el que va passar aquella nit ressaltant el caràcter «impostat» de la celebració.

Especialment, la manera com Tamara Falcó i Íñigo Onieva van posar davant els fotògrafs. Segons el presentador, Onieva desprenia uns aires que el va induir a pensar que la relació duraria ben poc.

Íñigo Onieva va ser presentat públicament davant la premsa
Íñigo Onieva va ser presentat públicament davant la premsa | GTRES

«Tamara va celebrar els seus 40 anys amb una festa que va servir com el primer acte públic que apareixia amb la seva parella», comença dient. «Ell feia cara d'haver sortit la nit anterior», afegeix Jorge amb tota la intencionalitat del món.

Cal recordar que 'Sálvame' ja va especular sobre el gust del dissenyador de cotxes de gaudir de la nit madrilenya. Unes sortides nocturnes que realitza sense Tamara i en les quals alguna vegada se l'ha relacionat amb rumors d'infidelitat.

Tamara Falcó i Íñigo Onieva
Tamara Falcó i Íñigo Onieva fa un any que són parella | GTRES

Veure posar la marquesa de Griñón i Onieva va despertar a Jorge la certesa que aquesta relació no té futur. Gestos, mirades i certes actituds l'han portat a vaticinar el final de la relació.

«Quan els vaig veure junts em va sortir un comentari molt de mare: 'Ai, que malament acabarà tot això'», sentencia el català.

Una foto que diu molt per a Jorge Javier Vázquez

Si una imatge val més que mil paraules, a Jorge Javier se li ha quedat curt el refrany. El posat d'Onieva amb el clan Preysler és tot un poema atenent la cara del dissenyador.

Tot i que la celebració va servir per confirmar la relació entre Tamara i Íñigo, ell va preferir quedar-se en un segon pla quan va posar amb tota la família. A la imatge es pot apreciar com el jove posa intentant estar a l'alçada de la família de la seva parella.

Íñigo Onieva posa en segon pla amb la família Preysler
Íñigo Onieva posa en segon pla amb la família Preysler | GTRES

No obstant això, sembla més aviat que interpreta un paper que no li correspon. Igual que quan va posar al costat de Tamara, potser, una mica incòmode amb un entorn que no és el seu.

D'aquí que Jorge Javier entengui que, en el fons, Íñigo no encaixa a la vida de Tamara. Motiu més que suficient perquè la relació estigui condemnada a la ruptura. Encara més tenint en compte les vegades que l'enginyer ha sortit de festa sense pressa per tornar a casa.

Tamara Falcó, feliç amb Íñigo Onieva
Tamara Falcó, feliç amb Íñigo Onieva | GTRES

Sigui com sigui, Tamara Falcó continua proclamant als quatre vents l'amor que sent per Íñigo, amb qui fa un any que va començar una relació. «Íñigo em dona estabilitat, és una persona sòlida», publicava la marquesa de Griñón a Instagram fa uns dies.

EL VÍDEO DEL DIA