Primer pla de Paz Padilla somrient

Estirada d'orelles a Paz Padilla després d'una mort: «Vaig pensar a morir amb ell»

Paz Padilla, criticada a les xarxes per la seva dura entrevista a Mayra Gómez Kemp a 'Sálvame'

Pau Padilla l'ha embolicat una altra vegada. Mayra Gómez Kemp, mítica presentadora de l''Un, dos, tres', ha acudit aquest dimarts a 'Sálvame' per recordar el seu marit mort, Alberto Berco. L'espòs de la comunicadora va perdre la vida el gener d'aquest any a causa d'un infart,i Kemp no ha superat el dol.

Mayra Gómez Kemp és una dona molt estimada per diverses generacions d'espanyols i un referent a la televisió dels anys vuitanta, sobretot. La veterana conductora de l''Un, dos, tres' està trencada després de la mort del marit, i se sent molt sola.

Pau Padilla s'embolica a l'entrevista a Mayra Gómez Kemp

A més, com ha assenyalat ella mateixa al programa de Telecinco, la pandèmia no l'ha ajudat a recuperar l'ànim. «Volia anar-me'n amb ell, sempre vam estar junts, tot ho vam passar junts», explica, per la qual cosa va pensar de sortir al carrer sense màscara per contagiar-se.

«Però no podia fer-li això a la meva germana, no s'ho mereix». I és que és difícil pair la pèrdua sobtada d'una persona amb qui ha estat 47 anys. De fet, Mayra Gómez Kemp ha assegurat que encara no ha superat el duel de la mort del seu marit.

Mayra Gómez Kemp, trencada després de perdre el seu marit el mes de gener passat
Mayra Gómez Kemp, trencada després de perdre el seu marit el mes de gener passat | GTRES | GTRES

Tot i això, Paz Padilla, que tornava a 'Sálvame' després d'unes setmanes d'absència, no ha entès la gestió emocional de Kemp i li ha plantejat amb insistència que superés la pèrdua. Davant això, però, Kemp ha insistit que «no sóc Santa Mayra dels Cojones, jo no sóc com tu, no oblidaré el meu marit».

Tens debat entre Paz Padilla i Mayra Gómez Kemp sobre la mort

Gómez Kemp no ha tingut més remei que frenar en sec Paz Padilla per la seva insistència en què havia de girar full com més aviat millor. Ella ha aclarit que no es fa preguntes, ja que tot i que «la mort és llei de vida, però no tinc perquè acceptar-ho».

«En patir», ha explicat, «em sento a prop seu, i tu vols que tots pensem igual que tu i no pot ser. Em sembla bé que tu no pateixis, jo ho visc així i pateixo», li ha deixat anar a la gaditana. «Jo no vull oblidar-ho ni superar el dol, hi penso, tinc totes les seves coses, no he tirat res. A mi només em curarà el temps», ha tancat.

Gómez Kemp té 73 anys i ha superat amb èxit dos càncers de coll. És d'alt risc, ella mateixa admet que «el meu sistema immune està fet pols i vaig pensar de sortir al carrer sense màscara per contagiar-me i morir amb ell», confessava.

Finalment, no ho va fer «perquè la gent que m'estima no s'ho mereix i ell no ho hauria volgut», revelava.

Paz Padilla amb cara seriosa
Paz Padilla va treure de polleguera Mayra Gómez Kemp a Sálvame | Gtres

Pluja de crítiques a Paz Padilla per treure de polleguera Mayra

Els insistents consells de Paz Padilla a Mayra van provocar que molts espectadors del programa carreguessin contra la presentadora a Twitter. Les xarxes es van indignar amb l'actitud de Padilla, que volia convèncer Mayra de la manera que havia de portar el duel.