Primer pla de David Flores

David Flores Carrasco respira tranquil: «No és el dia ni el moment»

David Flores descobreix que la seva germana Rocío té un nou problema

David Flores Carrasco, el fill petit de Rocío Carrasco i Antonio David Flores, ha d'enfrontar-se a un nou escàndol.

Rocío Flores, la seva germana i mà dreta, és al punt de mira perquè suposadament ja no genera els mateixos ingressos que abans. Cal recordar que la jove treballa com a influencer i que fa uns mesos era una professional molt cotitzada.

David Flores sempre ha donat suport a la seva germana Rocío, encara que tot s'ha complicat últimament. Antonio David Flores s'ha separat de la seva dona, Olga Moreno, i tots els periodistes volen saber què ha passat. La jove també treballa com a col·laboradora a Telecinco, així que és ella qui ha de donar certes explicacions.

Rocío Flores
Rocío Flores treballa com a influencer, però ja no genera els mateixos ingressos que abans | Mediaset

Fa temps que Rocío Flores està al centre de la polèmica i algú li ha recomanat que posi el fre com més aviat millor.  Segons els experts en xarxes socials, s'està creant una imatge massa controvertida i no és atractiu per a cap marca. La periodista María Patiño, presentadora del programa 'Socialité', assegura que Flores ha perdut força diners.

David Flores està molt preocupat perquè sempre ha explicat que la col·laboradora ajuda la seva família en termes econòmics. Tot i això, si els seus ingressos es redueixen lamentablement haurà de reduir aquest suport financer. Al seu temps, Rocío sembla estar molt tranquil·la i ha concedit unes declaracions per desmentir que tingui problemes laborals.

La filla de Rocío Carrasco assegura que se sent una professional de primera categoria i que no té intenció de buscar-se un altre futur. «Qualsevol persona que influeix una altra es considera influencer i és una responsabilitat. Jo em considero una família normal, encara que vinc de la família que vinc», comenta visiblement orgullosa.

David Flores Carrasco descobreix el nou enemic

David Flores no ha participat mai en el món del cor, però sempre hi és present perquè la família l'ha involucrat sense permís. Recentment, Rosa Benito, tia de la seva mare Rocío Carrasco, l'ha situat al punt de mira. Rosa treballa de tertuliana a Telecinco i fa poc va donar un cop a la taula per enfrontar-se a Rocío Flores, filla de Rociíto i germana de David.

Primer pla de Rosa Benito somrient en un acte de Termix
Rosa Benito s'ha enfrontat a Rocío Flores per defensar Rocío Carrasco | GTRES

Rosa Benito considera que la influencer hauria d'haver donat suport a Rocío Carrasco quan es va divorciar d'Antonio David Flores. La jove es va distanciar de la seva progenitora i, fins i tot, la va acusar de delictes força greus. Tanmateix, quan Antonio David s'ha separat d'Olga Moreno, la seva última dona, Rocío sí que ha estat al seu costat.

La germana de David Flores ja té prou conflictes per enfrontar-se a nous enemics, per això no donat cap resposta. De fet, tampoc ha contestat el grup de reporters sobre aquest assumpte. «No tinc res més a dir, no és ni el dia ni el moment», declara la filla d'Antonio David.

David Flores Carrasco s'amaga: «Absurdes»

Rocío Flores ha aconseguit que el seu germà torni a estar en una situació compromesa. La jove no vol tenir més enemics, però ha respost a la premsa de manera poc encertada. Considera que les preguntes que li fan últimament són «absurdes» i hi ha gent que està molesta amb ella.

David Flores té una relació molt especial amb les germanes, Rocío i Lola
David Flores s'ha refugiat a la família | Cedida

David té un comportament molt diferent del de la col·laboradora, ja que tothom que el coneix assegura que és «educat i encantador». No seria estrany que això l'hagi avergonyit perquè sap que qualsevol moviment el pot acabar esquitxant.

VÍDEO DEL DIA