Olvido Hormigos ha parlat del vídeo eròtic pel qual es va fer famosa

Olvido Hormigos i la petició que fa sobre el seu vídeo eròtic i la seva filla Valeria

Olvido Hormigos va reaparèixer públicament al photocall de la presentació de la pel·lícula 'El Refugio'

Olvido Formigos es va fer famosa per un vídeo eròtic que va ser viral a tot Espanya fa uns quans anys. En aquell moment regidora a Los Yébenes, Toledo, ara assegura que no troba a faltar la televisió, i actualment està centrada en la seva carrera de mestra.

Olvido assegura que ja ha deixat enrere l'episodi el seu vídeo eròtic que es va fer públic i confessa que a casa seva ja no se'n parla. «No fa falta. I Valeria [la seva filla] espero que no ho sàpiga mai», confessava.

Olvido Hormigos: «Vaig estar anant al psicòleg»

Ara, Olvido Hormigos viu més tranquil·la sabent que la premsa no la segueix. Ha reprès la seva vida, i admet que «això de les càmeres em resulta estrany i sembla que no he estat mai en aquest món de la televisió».

Olvido Hormigos
Olvido Hormigos ha canviat molt des de l'última vegada que va estar a la televisió | GTRES

Hormigos explica, tranquil·la, que no enyora la televisió. «Vaig ser jo qui va decidir allunyar-se'n del tot», explicava aquest dilluns al photocall de la pel·lícula 'El Refugio'. A més, va admetre que aquella va ser una etapa «molt dura i molt difícil», en què va necessitar una teràpia psicològica que li va ser molt útil.

Ara, l'Hormigos mestra vol exercir com a tal i considera incompatible la seva professió amb la televisió. Segons 'La Razón', no accepta peticions per a entrevistes ni per ser present als mitjans, i si ho va fer l'altre dia, va ser perquè l'esdeveniment era familiar i no esperava haver de parlar ni sortir davant les càmeres.   ,

Així parla Olvido Formigos de Toño Sanchís

Olvido Formigos segueix defensant Toño Sanchís després de la seva llarga guerra judicial amb la seva gran enemiga i exrepresentada, Belén Esteban. Fa unes setmanes, l'exagent de Belén es va riure del pes del seu marit, Miguel Marcos, però segons Hormigos, el mal que ha patit Sanchís no es pot comparar. 

Toño Sanchís en un plató
Toño Sanchís no manté la mateixa relació d'amistat amb Olvido Formigos que fa anys | Europa Press

Olvido, si més no, ha deixat clar que la relació que té amb Toño Sanchís s'ha debilitat d'un temps ençà. «A Toño l'estimo molt, però no tenim gaire contacte físic. Parlem per telèfon de tant en tant, està bé, però no segueixo les xarxes socials ni les de Toño tampoc, no et puc dir res més», aclaria Hormigos.

Vuit anys del desagradable incident amb Jorge Javier Vázquez

Han passat vuit anys des que Olvido Hormigos i Jorge Javier Vázquez van protagonitzar una de les topades més desagradables de la televisió. Tot va succeir en el llavors anomenat 'Sálvame Deluxe'. Aquella vegada, el presentador català va fer fora del plató Hormigos mentre la insultava.

De fet, després de reaparèixer públicament a la presentació de la pel·lícula, Jorge Javier va mostrar en directe un vídeo d'Olvido Hormigos.

Amb tot, Olvido explica que es refugia en la família, que sempre li ha donat suport. «Vaig passar una etapa en què ho vaig estar malament per culpa del vídeo, i de fet hi ha gent que sembla que no ho pot superar. Nosaltres no som una família moderna i ens estimem de debò», concloïa.