Primer pla de David Flores somrient

David Flores Carrasco plora de l'emoció: «No la veig capaç»

David Flores, emocionat després d'escoltar Marta López parlar sobre el seu pare i Olga Moreno

David Flores Carrasco s'ha emocionat en veure com Olga Moreno parla amb orgull a les seves amigues sobre el seu pare, Antonio David Flores. La sevillana es va retrobar aquest cap de setmana passat a Madrid amb els seus amics de 'Supervivientes'.

Olga va aprofitar el viatge per prendre alguna cosa amb Marta López i Alejandro Albalá, i així ho van poder veure els seus seguidors a diverses imatges pujades a Instagram.

Aquest dimarts, Marta López va tornar a 'Ya es mediodía' i va explicar com està Olga i com parla del seu exmarit. Segons la col·laboradora de Telecinco, la reconciliació entre tots dos pot no estar tan lluny com alguns creuen.

Marta López, a més, va explicar que va veure a Olga Moreno «bé, tranquil·la, una mica més prima però maca». A banda, López va destacar que no havia vist la seva amiga amb por, ni angoixa ni preocupació.

«La meva percepció és que Olga estima Antonio David»

A més, l'ex de 'GH Vip' ha confessat que «riem molt» i que aviat tornaran a quedar. «Tenim plans, hem quedat per veure'ns la setmana que ve o l'altra i sortir per donar suport a un company de 'Supervivientes' que obrirà un local», va revelar López, que va evitar tractar les converses més íntimes en directe.

Olga Moreno i Antonio David Flores abraçats i somrient a càmera
Antonio David i Olga Moreno es podrien donar una nova oportunitat | GTRES

Sobre la possible represa de la relació entre Olga i Antonio David, Marta va assegurar que no en sap res, tampoc si deixaran de conviure, però que Olga «parla sempre amb moltíssim amor i respecte d'Antonio David»

Marta va retreure l'opinió de la seva companya Alba Carrillo, que havia afirmat que Antonio David i Olga es porten bé perquè tenen enemics en comú. Alhora, Marta va tornar a defensar la seva amiga i va confessar que no creu que Antonio David li hagi estat infidel.

Per a Marta, Olga «té una altra opinió diferent», ja que creu que no seria capaç de suportar les infidelitats ni la persecució mediàtica. «Olga no és ximple», va destacar López, «i no la veig capaç d'aguantar tot el que s'està dient, i no són ni han estat mai una parella oberta», ha dit la col·laboradora.

Marta López i Olga Moreno, una amistat que es consolida

Una de les amistats més polèmiques de 'Supervivientes 2021' va ser la d'Olga Moreno i Marta López. Molts espectadors van acusar Marta d'estar amb Olga per mer interès. Una de les persones que més va dubtar-ne va ser Belén Rodríguez, que va titllar López de ser una «arrossegada».

Marta López a Madrid a l'abril de 2020
L'amistat d'Olga Moreno i Marta López ha estat posada en dubte | Gtres

"Em sorprèn que Marta López, que és la meva amiga fa 20 anys, prefereixi abans una amistat d'una persona que la coneix un mes i mig o menys abans que donar la cara per mi en algunes ocasions i el que ha fet ha estat ficar llenya al foc", sentenciava la mateixa Betlem.
 

Tot i els dubtes creats per altres, Marta López i Olga Moreno segueixen consolidant la seva amistat. Cosa que ha quedat reflectida a les seves xarxes socials.

D'aquest retrobament entre Marta i Olga també n'ha estat testimoni Alejandro Albalá, excompany de l'última edició de Supervivientes . Albalá no va dubtar a unir-s'hi demostrant una vegada més la bona relació que manté amb totes dues.