Terelu Campos plorant en un plató de televisió

«No pot seguir així»: Terelu Campos pren una dràstica determinació familiar

Terelu es planta i marca distàncies després de la darrera polèmica familiar

Terelu Campos s'ha plantat després que la seva germana, Carmen Borrego, se sotmetés al polígraf dissabte passat al 'Deluxe'. Quan semblava que la guerra entre les germanes més mediàtiques arribaria al final, la col·laboradora de 'Sálvame' ha tornat a clavar un cop dur.

Profundament contrariada, Terelu s'assabentava a 'Viva la vida' de la decisió de Carmen mostrant el seu malestar. Era evident que a la filla gran de María Teresa Campos no li feia gens de gràcia, però intentava guardar les maneres.

La mare d'Alejandra Rubio sap perfectament què suposa un polígraf i com podria tornar a revifar l'enfrontament. Cansada de tants fronts oberts, s'ha mostrat indignada en una entrevista per a la revista 'Lecturas'.

Terelu Campos decebuda després del polígraf

Terelu va anar a 'Viva la vida' per explicar com va ser el retrobament amb Carmen a l'aniversari de Belén. Semblava que tot estava bé entre les germanes i, fins i tot, van quedar per parlar en privat.

Tanmateix, tot va saltar pels aires quan es va assabentar en directe que Carmen se sotmetria a un polígraf. Assegurava desconèixer aquesta informació i va confessar que ningú no li havia comentat res.

Aleshores, la cara de Terelu va canviar completament. No entenia què passava i per què la seva germana volia augmentar més la rivalitat. «Crec que el polígraf és un espai que genera molta controvèrsia o al mal rotllo», va explicar a Emma García.

Terelu Campos a un plató de Telecinco
Terelu pren una decisió familiar dràstica | GTRES

«No tinc por, sento preocupació perquè el polígraf derivi una altra vegada en polèmica, no puc més!», va exclamar. Encara que Carmen va intentar no tirar més llenya al foc, certes declaracions van afectar Terelu. Principalment, aquelles que van tenir a veure amb la seva filla Alejandra.

La decisió de Terelu Campos

La paciència té un límit i sembla que Terelu ha arribat al seu. Mantenir una postura correcta quan la seva germana es dedica a seguir engreixant l'enfrontament és esgotador per a la filla gran de María Teresa Campos.

Així s'ha mostrat a l'entrevista on ha manifestat estar indignada i dolguda després de conèixer algunes declaracions al 'Deluxe'. Com per exemple que Carmen es dirigeixi a la seva filla com a «la nena de la corba» o qüestionar la seva capacitat per als estudis.

La mateixa Alejandra ja es va defensar diumenge al plató de 'Viva la vida' es va mostrar contundent amb la seva tia. «Jo no insulto la meva tia, perquè és la meva família, no ric quan li diuen 'Potota'», opinava. «No entenc que hagi dit aquestes coses de mi», afegia la col·laboradora.

Carmen i Borrego i Terelu assegudes en un plató de televisió
Terelu Campos pren una determinació respecte a la seva germana | Mediaset

Ni Terelu ni Alejandra entenen aquest afany de Carmen per continuar manifestant-se sobre qüestions familiars. Elles asseguren que només responen a les crítiques que arriben des de 'Sálvame' mentre veuen com Borrego se'n riu. 

En aquest sentit i després del polígraf, Terelu ja no pot més. Sent que és molt complicat arreglar les coses quan la seva germana continua afegint sal a les ferides. Sap que la televisió comporta certs riscos, però hi ha límits que no s'han de sobrepassar.

Kiko Hernández i Carmen Borrego
Carmen Borrego continua l'enfrontament familiar amb el seu comportament | Instagram

Sembla que Carmen sobrepassa els límits cada vegada que parla sobre la seva germana i la neboda. Tot i que quan es va asseure al 'Deluxe'va assegurar: «no vinc a incendiar més», però la veritat és que no va aconseguir el seu objectiu.

La seva intervenció, encara que molt més pacífica del que s'esperava, no va agradar ni a Terelu ni a Alejandra. Per això, la col·laboradora de 'Viva la vida' s'ha plantat i ha pres una decisió respecte a l'actitud de Carmen. «No pot seguir així», manifesta, deixant clar que l'única manera que tot això s'acabi és que la seva germana posi el fre. 

ET POT INTERESSAR