Nagore Robles plorant

Nagore Robles ho atura tot: «En un psiquiàtric perquè va intentar treure's la vida»

«Fa dos mesos em vaig intentar suïcidar amb dos paquets de pastilles i vaig estar ingressada», va explicar la col·laboradora de 'Sobreviviré'

Ahir, el programa 'Sobreviviré' va viure una de les emissions més complicades, amb el cor al puny i una gran valentia. La col·laboradora Elsa Ruíz explicava que s'havia intentat suïcidar fa dos mesos.

«Fa dos mesos em vaig intentar suïcidar amb dos paquets de pastilles i vaig estar ingressada», va explicar davant d'una Nagore Robles, presentadora del programa, molt afectada.

«Diumenge, vaig haver d'anar a urgències perquè tenia diversos atacs d'ansietat que no aconseguia baixar», continuava. Amb gran valentia, Ruíz prosseguia amb el seu discurs per explicar que: «deixaré 'Sobreviviré' perquè hauré d'ingressar a l'àrea psiquiàtrica d'un hospital».

Nagore Robles i Elsa Ruiz es fonen en una emotiva abraçada a l'adeu de la col·laboradora de 'Sobreviviré'
Nagore Robles i Elsa Ruiz es fonen en una emotiva abraçada a l'adeu de la col·laboradora de 'Sobreviviré' | GTRES

«Deixaré tot el que faig, les actuacions, els vídeos, tot. Necessito parar un temps, necessito recompondre'm», tancava.

«Tinc depressió»

Era la frase lapidària que Elsa llançava just després de la seva confessió. Sense pensar-s'ho gaire, la col·laboradora del programa de Telecinco anava més enllà per explicar amb detalls què li passava.

Elsa Ruiz
Elsa Ruiz, molt emotiva: Així va ser el moment de deixar Telecinco | GTRES

«Si em seguiu a les xarxes socials, haureu notat que no estic passant per una bona etapa emocional i psicològica. Tinc depressió i ansietat, em tractaré a un psiquiatre. M'estic medicant i tot, però fa un temps que la cosa no millora», sentenciava.

«Tot això ve perquè fa un any que pateixo un assetjament a les xarxes que no acaba de baixar i m'ha afectat molt personalment i emocional. A causa de la situació viscuda el diumenge, la psiquiatra em va suggerir que m'havia d'ingressar».

«M'encanta ser aquí: T'estimo, Nagore»

Nagore Robles en una foto d'Instagram
Nagore Robles, molt afectada després de la decisió de la seva companya Elsa Ruíz | Instagram

Després, Elsa agraïa a Nagore Robles l'oportunitat que li havia donat de col·laborar al seu programa.

«He intentat aguantar el màxim en aquest programa perquè m'encanta ser aquí, us estimo moltíssim Nagore, Iván, Pilar, Violeta, Alexia, fins i tot, a Marbel», deia.

Una decisió «dolorosa», però necessària

Per acabar, Elsa va explicar que es tractava d'una decisió molt difícil. «Ha estat una decisió molt dolorosa, marxar de 'Sobreviviré', que no em deixin de trucar i me n'he d'anar per altres coses».

«És també molt generós per part vostra que em deixeu acomiadar. Perquè en altres circumstàncies no se'm va permetre i tinc un amor absolut per tot l'equip que hi ha darrere del programa. Són una família de veritat, d'aquelles que es trien», afegia.

Visiblement emocionada, la còmica i col·laboradora de Telecinco explicava que se'n va amb la intenció de tornar més aviat que tard. «He de recompondre els meus trossos, buscar-ne alguns, però sempre estaré aquí amb vosaltres i espero tornar aviat», deia.

Finalment, agraïa tot el suport rebut aquests últims dies: «A la gent que em dona suport, moltes gràcies per tot».

EL VÍDEO DEL DIA