Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla de Chelo García-Cortés amb el rostre seriós

Chelo García-Cortés envia un inesperat missatge a Santiago Abascal

Chelo García-Cortés ha decidit no callar més

Chelo García-Cortés ja no pot més i ha decidit enviar-li un missatge inesperat al líder de Vox, Santiago Abascal. I és que la col·laboradora de Sálvame ja s'ha cansat d'un dels missatges que transmet aquest polèmic partit.

No hi ha cap dubte que aquesta famosa periodista s'ha convertit en una de les cares més importants de la premsa rosa del nostre país. Però, no va ser fins que va fer el salt a la petita pantalla quan la comunicadora va començar a protagonitzar grans moments.

Chelo García-Cortés amb un gran somriure
Chelo García-Cortés s'obre emocionalment | Europa Press

I és que, després de fer-se públiques algunes de les seves relacions sentimentals, Chelo García-Cortés va pronunciar una de les seves frases més mítiques: «N'estic fins als nassos! Soc bisexual! Què passa?».

Ara, i durant la seva última entrevista per al diari ABC, la tertuliana de Telecinco ha volgut enviar-li un missatge desafiant al líder de l'organització verda. Tot apunta que la periodista no acaba d'empatitzar amb els ideals d'aquest partit polític.

Chelo García-Cortés no està disposada a callar

Durant aquesta xerrada, Chelo García-Cortés ha parlat, entre altres coses, de la seva vida sentimental. I és que, malgrat que avui comparteix la seva vida amb Marta Roca Carbonell, la veritat és que la periodista ha tingut altres relacions sentimentals.

En va tenir una amb el conegut presentador de televisió José Manuel Parada. Durant gairebé deu anys, aquests dos comunicadors van mantenir una història d'amor bonica. De fet, la col·laboradora de Telecinco no ha tingut cap problema a parlar del moment en què va perdre la virginitat.

José Manuel Parada
Chelo García-Cortés va tenir una relació amb José Manuel Parada | GTRES

«Algun dia havia de perdre-la. Havia tingut un 'noviete' a les Canàries, que ara és avi. Encara sort que em va deixar perquè jo no li hauria donat tants nets, segurament. Parada, primer em va atraure moltíssim. Després em vaig enamorar. I vaig decidir que era l'home amb qui volia perdre la virginitat».

I és que, malgrat que ha tingut diversos homes a la seva vida, Chelo García-Cortés té clar que només dos tenen un forat al seu cor: el seu pare i Parada.

«El meu pare ha estat l'home més important de la meva vida perquè ha fet de pare i de mare... No he tingut la sort de créixer amb la meva mare», ha començat explicant la tertuliana.

«Parada ha estat realment l'home de la meva vida. No l'únic. Quan t'enamores d'algú, l'has d'admirar. I jo, a Parada, l'he admirat. Hem tingut discussions,com tothom». Però, ha confessat que «com a dona, he gaudit amb Parada com una boja». Tot i això, la veritat és que avui dia està profundament enamorada de Marta.

A més, Chelo García-Cortés no ha tingut cap problema a definir-se a si mateixa com a feminista, tot i que moltes vegades no comparteix els ideals d'aquest moviment social. «Jo busco el meu alliberament, però no vull destruir l'home, sinó compartir-lo amb ell».

Santiago Abascal parlant en un míting
Chelo García-Cortés carrega contra Abascal i contra tota la seva formació política | GTRES

«No m'identifico amb el feminisme radical que no recolza la Llei Trans. He conegut feministes des de l'any setanta perquè el feminisme ve de molt abans».

Ha estat just en aquest moment quan la periodista ha aprofitat l'ocasió per dedicar unes paraules a Vox. I és que, per a l'entrevistada, aquesta organització política és, actualment, la viva imatge del feixisme.

«A mi Vox em fa por. Però ho han permès els partits legals. Els que voto i els que no. PSOE, PP i la resta. A mi em dirà Vox amb qui m'he de ficar al llit? Em dirà Vox que el meu matrimoni no és legal? Feu-vos-ho mirar, estimats. Sí, no m'agradeu. Gens! Però sou al Congrés. I no em feu por».