Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Chelo García-Cortés amb un gran somriure

Chelo García-Cortés fa el pas més temut i deixa muda la seva dona

Chelo García-Cortés es despulla emocionalment a les memòries

Parlar de Chelo García-Cortés és parlar d'una de les periodistes del cor més importants del nostre país. La col·laboradora de televisió va començar el seu camí a la premsa rosa a una edat molt primerenca i, des de llavors, no ha deixat d'encadenar un projecte amb un altre. No hi ha ningú millor que ella per parlar dels famosos de la nostra societat. Ara, a punt de publicar les seves memòries, potser més d'un se sorprendrà.

Després de dècades dedicades als mitjans de comunicació, sobretot a la premsa rosa, Chelo García-Cortés ve disposada a explicar-ho tot. Demà publica Sin Etiquetas, un llibre on es despulla per complet i explica com van ser els seus inicis, els secrets dels famosos amb què s'ha relacionat i la seva etapa actual.

Chelo García-Cortés ho explica tot i no deixarà indiferent ningú

Sens dubte, Chelo és una de les periodistes de la crònica social més estimades pel públic. En els darrers anys, la seva popularitat ha anat creixent com l'escuma. Sálvame l'ha col·locada al centre de l'ull públic moltes vegades. Tot i això, ella mateixa ha reconegut que el programa ha estat una arma de doble tall per a ella.

Chelo García Cortés en un plató de televisió
Chelo García Cortés està disposada a explicar-ho tot. | GTRES

En una entrevista recent per a ¡Hola!, la periodista afirmava que a Sálvame també ho ha passat malament. El fet de convertir-se en personatge públic l'ha perjudicada diverses vegades. «Jo feia portades amb els personatges i, amb Sálvame, ara, som nosaltres també personatges de portada. Perquè ho hem volgut, lògicament, i perquè m'he deixat, però també soc lliure de dir "ja no ho vull"», revelava la periodista.

Ella mateixa ha explicat que treballar a Sálvame li ha fet perdre grans amistats. Entre elles, Isabel PantojaChelo García-Cortés es retrobava amb la tonadillera a Supervivientes 2019. Totes dues van protagonitzar un moment històric a la televisió. Durant anys, es va especular molt sobre la relació que unia la periodista amb la cantant. Encara que sempre van fer gala de la seva bona relació, els últims anys Isabel va decidir allunyar-se del tot del seu costat. Ara, Chelo ja ho ha superat i no li suposa un maldecap: «La meva vida és tan llarga i tan plena que no he d'utilitzar Isabel Pantoja per a res», assegurava Chelo García-Cortes a ¡Hola!

Marta: el gran amor de Chelo García-Cortés

La veritat és que els últims anys no han estat gens fàcils per a la periodista. Chelo fa anys que s'enfronta als seus problemes amb Hisenda, que la tenen totalment asfixiada. Per això, ha hagut de fer coses que no hagués fet en altres circumstàncies. Chelo reconeixia que mai hagués participat a Supervivientes 2019 si no hagués estat pels deutes.

Chelo García Cortés i Marta Roca agafades de la mà
Marta ha estat el gran suport de la periodista. | GTRES

Per a ella, el seu gran suport durant aquesta dura etapa va ser la seva dona Marta. Chelo ha confessat que és el gran amor de la seva vida i que no es pot imaginar una vida sense ella. Per a la col·laboradora de Sálvame va ser molt dur haver d'involucrar-la dins el món mediàtic.

Marta va oferir una entrevista amb Chelo al Deluxe, de la qual no mantenen un bon record. La periodista ha reconegut que ho van fer per necessitat econòmica i que no ho tornarien a fer: «Sense problemes econòmics, Marta no hauria anat mai a la tele. I ja no s'hi ha tornat a asseure més. Ho va fer en un Deluxe i no la van tractar bé», confessava a ¡Hola!.

Ara, Chelo ve disposada a exorcitzar tots els seus dimonis a través de les seves memòries. A més, va ser Marta qui va animar la periodista perquè ho fes. No hi ha dubte que la periodista relatarà episodis de la seva vida que el gran públic encara no coneix.