Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Jesulín de Ubrique

Jesulín de Ubrique ja sap per què la seva altra filla necessita tants diners

El torero desconeixia en què es gastava els diners

Tot i mantenir-se al marge pel que fa a l'actualitat de cor, Jesulín de Ubrique segueix cridant molt l'atenció. Ara, s'ha sabut que el torero està preparant un documental on explicarà tot el seu passat amb Belén Esteban, cosa que provocarà una autèntica revolució al món rosa.

Però, mentre això es converteix en una realitat i alguna productora s'atreveix a explicar la seva història, Jesulín és notícia per la seva filla Julia. Pel que sembla, la jove necessita molts diners i et revelem per què.

 

Jesulín de Ubrique ho ha descobert

Tot i que es va rumorejar sobre una possible crisi amb María José Campanario, el torero està centrat en la seva família. La parella acaba de donar la benvinguda al món al seu petit Hugo i no poden estar més feliços.

Imatge de Jesulín de Ubrique i María José Campanario.
Jesulín de Ubrique i María José Campanario han tingut el seu tercer fill | Europa Press

Recentment, s'ha sabut que l'odontòloga ha patit una baixada de salut i ha hagut d'anar a l'hospital. Però, sots emocionals a banda, la família assegura estar molt feliç. Això, però, sense tenir en compte els problemes que últimament Jesulín de Ubrique està tenint amb la seva filla Julia.

Julia Janeiro, un problema per a Jesulín

Sempre s'ha dit que Julia Janeiro era la preferida de la família. Després que Belén Esteban confirmés que el torero no volia saber res d'Andrea, la seva filla en comú, Julia va passar a un primer pla. La noia, però, no ha fet declaracions davant els mitjans, ni s'espera que sigui el fitxatge estrella de Mediaset.

Fotomuntatge de Julia Janeiro amb el seu pare Jesulín de Ubrique i Andrea Janeiro
Sempre s'ha dit que Julia Janeiro era la preferida de la família | Catalunya Diari

Però, això a Julia no li cal. Amb les xarxes socials i les relacions sentimentals ja ha ocupat la majoria de les portades de les revistes del cor. Pel que sembla, això no seria del gust de la seva família i menys de Jesulín, ja que no ho porta gens bé.

Ara, el torero s'ha assabentat de la raó per la qual la seva filla necessita tants diners. I amb raó si tenim en compte com Julia viu el seu dia a dia.

El dineral que té Julia Janeiro

Actualment, la jove viu a Madrid, allunyada de la seva família la residència habitual de la qual es troba a Jerez de la Frontera.

Al principi, la filla de Jesulín deUbrique vivia al centre de la capital. Però, en qüestió de mesos, la noia ha canviat de residència. Aquí hi té molt a veure Tommy, el futbolista del Getafe amb qui Julia manté una relació sentimental. La parella viu ara a Boadilla del Monte, un dels municipis amb més renda per càpita a Madrid.

Julia Janeiro
Fa uns quants anys que Julia Janeiro viu a Madrid, allunyada de la seva família | GTRES

Tot i això, unes fotografies penjades a les seves xarxes socials van confondre els seus seguidors. Molts van creure que la noia vivia en un xalet de més de tres pisos, però res més lluny de la realitat. La veritat és que aquesta residència pertany als pares del seu xicot.

És cert que la parella s'ha mudat a aquest municipi, però actualment viuen en un àtic, un no apte per a qualsevol butxaca, ja que al mes la parella paga 1800 euros. Aquest immoble té tres habitacions, vestidor, dos banys, gimnàs i piscina, entre altres coses.

Sembla, doncs, que Julia Janeiro passa per una de les millors etapes de la seva vida i que l'està aprofitant al màxim. Actualment està centrada a treure's l'especialitat de Tècniques en Activitats Comercials, per la qual cosa és probable que pròximament entri al mercat laboral.