Imatge dels col·laboradors de 'Sálvame'

Una col·laboradora està farta de 'Sálvame' i podria abandonar aviat

La col·laboradora ja no es troba tan còmoda com abans entre els seus companys

Chelo García Cortés va acceptar ser la primera a participar en 'Quiero dinero', el concurs que 'Sálvame' s'ha tret de la màniga per a intentar desbancar a 'Pasapalabra' que se situa com un dels enemics més preocupants del programa. Durant els dies que va estar sotmetent-se a les proves i preguntes incòmodes, la periodista ha anat capejant el temporal com ha pogut a costa que això li costés la seva enemistat amb alguns dels col·laboradors.

El programa va trobar en Chelo la millor 'víctima' conscient de com la seva participació anava a afectar la resta dels seus companys i a la mateixa Chelo. Un sense fi de reptes que la van posar en cruels destrets i que la periodista va dir «prou» quan va arribar a un límit que no estava disposada a passar: ensenyar el seu compte corrent.

Durant el seu concurs, Chelo García Cortés es va mostrar molt participativa i va acceptar totes les preguntes i reptes als quals estava disposada a fer front. Així la vam poder veure quedar-se en roba interior, ficar el cap en una caixa plena de paneroles, fer-se un pírcing, respondre preguntes molt delicades i fins i tot substituir per un dia la feina com a presentadora a María Patiño al capdavant de 'Socialité'.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Tardes en Sálvame. A ver que pruebas me ponen hoy! Zapatillas @munichsports

Una publicación compartida de Chelo García-Cortés Cadavid (@chelo_garcia_cortes) el

Tot un cúmul de jocs que podrien haver arribat al límit de la seva paciència i els fruits de la qual està recollint. Si s'ha de jutjar per una de les seves publicacions en el seu compte oficial d'Instagram, Chelo no podria estar tan a gust a  'Sálvame’ com va voler fer entendre. «Tardes a ‘Sálvame’. A veure quines proves em posen avui!» publicava la periodista deixant caure una indirecta cap a la direcció del programa el mateix dia que va decidir deixar de concursar.

I no és per a menys, mancant saber si amb altres participants 'Sálvame’ es mostra igual de dur que amb Chelo García Cortés, la veritat és que la col·laboradora ha plorat més que mai a conseqüència de les seves proves i preguntes. No és la primera vegada que Chelo es converteix en la protagonista de les tardes en ser el blanc d'algunes crítiques per part dels seus companys.

Chelo García Cortés, en el punt de mira una vegada més

Sense anar més lluny, en la tarda d'ahir dimecres 28 d'octubre, Chelo va tenir una gran discussió amb la seva amiga, María Patiño després que presentés 'Socialité' com un repte de 'Quiero dinero’. Cortés va assegurar no haver-se sentit abrigallada per Patiño al no rebre un missatge d'aquesta desitjant-li sort. María es va defensar al·ludint no entendre el malestar de la seva amiga, ja que la va enviar un missatge en les xarxes socials per a donar-li ànims.

L'enfrontament entre ambdues va anar en augment quan Kiko Matamoros va ficar cullerada en l'assumpte entre elles. Matamoros va acusar Chelo de tenir un doble llenguatge i va insinuar que aquesta havia parlat malament de María Patiño i Gema López a la seva esquena. «Vas acabar fent al·lusió a la vida privada d'una d'aquestes dues senyores» va revelar el col·laborador.

Chelo va assegurar no recordar les seves paraules i Kiko Matamoros es va prestar a fer-se el poli per a demostrar que deia la veritat. El programa va posar una vegada més a la periodista als peus dels cavalls traient a relluir velles picabaralles entre Chelo i María Patiño. Una situació incòmoda que torna a posar en dificultats a la periodista i provoca el seu disgust amb 'Sálvame' en sentir-se com a presa fàcil per a la resta dels seus companys.

Cada vegada és més evident que hi ha diferències de tracte entre els col·laboradors del programa estrella de Telecinco. Mentre alguns es mostren intocables, a uns altres els toca bregar amb tardes molt dures que a vegades duren setmanes. Un tracte de favor que podria ser la punta que acabés amb la paciència de Chelo García Cortés quan per fi se sentia a gust en el programa però que torna a ser atacada per diversos fronts.