Chenoa plorant en un plató de televisió

Chenoa, abatuda per una mort que afecta el seu nou negoci

la cantant ha emprès una nova aventura que està tenint molt d'èxit

María Laura Corradini, popularment coneguda com a Chenoa, s'ha convertit és una de les cares més cotitzades de la petita pantalla. Té tant d'èxit que li han ofert treballar en un projecte molt trencador importat dels Estats Units. Parlem de Cameo, una plataforma digital en què participen altres artistes, com Alaska o Juan Magán.

Chenoa s'ha convertit en l'estrella de Cameo, una empresa que té com a propòsit fer de pont entre els famosos i els seus seguidors. La cantant utilitzarà aquesta estratègia per a comunicar-se amb els seus fans, que es podran posar en contacte amb ella gràcies a una fórmula molt senzilla. Únicament hauran de pagar una petita quota i podran obtenir aquest «autògraf del segle XXI”.

Chenoa en un photocall d'Ausonia i de l'AECC
Chenoa és una artista molt respectada i estimada | Europa Press

Fa més de dues dècades que Chenoa treballa al món de l'espectacle, i sempre ha demostrat estar a l'alçada de les circumstàncies. Va saltar a la fama gràcies al concurs 'Operación Triunfo', i des de llavors la seva carrera mediàtica no ha fet més que millorar. Ha participat en programes amb bastanta repercussió, per això els responsables de Cameo han volgut comptar amb ella.

La cantant ha coquetejat amb la premsa del cor, ja que la seva vida és d'interès públic des que va ser parella de David Bisbal, excompany seu a 'OT'. Això va passar fa molt de temps, però aquesta història va quedar a la memòria dels seguidors del concurs musical i segueix donant de què parlar. No hi ha dia que algun fan del programa no somiï amb la reconciliació de la parella, una situació completament impossible.

L'ex de David Bisbal està molt il·lusionada amb els nous projectes professionals que té davant, tot i que ha de superar un gran obstacle. Fa uns dies es va haver d'acomiadar d'una de les persones més importants de la seva vida: la seva àvia, a qui estava molt unida. Segons informa el diari '20 Minutos', la dona va morir a Mallorca poc després de fer 98 anys.

Chenoa ha perdut la seva àvia i està molt afectada

María Laura, com li diuen al seu entorn íntim, està força afectada per la mort de la seva àvia, que era una dona extraordinària. Més d'una vegada, Chenoa ha compartit fotografies d'ella a les xarxes socials, i els seus seguidors sabien perfectament qui era. Per aquest motiu, s'han posat en contacte amb la cantant per a acompanyar-la en aquests moments tan complicats.

La mallorquina ha començat un nou camí professional i necessita estar més forta que mai. No obstant això, la seva àvia va morir fa molt poc, el 4 de febrer, i encara no ha superat el cop, ja que estaven molt unides. Tot fa pensar que els seus companys de professió s'han posat en contacte amb ella, ja que és una persona molt estimada.

Chenoa segueix tenint contacte amb els que van ser els seus companys a 'Operación Triunfo' i és amiga d'artistes bastant coneguts. És una de les cantants més ben pagades del moment i tothom sap que estar a prop seu genera beneficis. Segons els experts, la col·laboració que fa a la plataforma Cameo servirà d'exemple per a molts famosos.

Chenoa ha marcat uns límits molt clars

La cantant és conscient que la seva feina és pública, així que ha de donar explicacions sobre certs moviments que fa. Tot i això, no consenteix que la seva vida íntima estigui en boca de tothom i té molta cura a l'hora de fer determinats passos. Des que va ser parella de David Bisbal, els espectadors estan interessats en les seves relacions amoroses, però ella vol ser prudent.

La intèrpret més famosa de la televisió està encantada amb els seus fans, ja que ha aconseguit que respectin els límits que ha marcat. Per aquest motiu, ha decidit que es comunicarà amb ells a través de la plataforma americana per a la qual treballarà a partir d'ara. A canvi d'un mòdic preu, parlarà amb els seus seguidors i els enviarà una salutació personalitzada.