Chenoa amb cara de sorpresa.

Chenoa ja no pot amagar que la seva boda gairebé acaba en tragèdia

Chenoa sap que el seu enllaç podria haver acabat malament per algun convidat

Per fi, Chenoa s’ha casat amb Miguel Sánchez Encinas aquest divendres passat. Ho han fet en una romàntica cerimònia celebrada a Mallorca en la qual han assistit els seus familiars i amics. No obstant això, per a alguns dels convidats l’enllaç podria haver acabat en una veritable tragèdia.

En concret, el que va ocórrer va ser que Natalia, la seva amiga i companya d’OT, va viure un vol de tornada a Madrid realment complicat. I és que va veure’s enfrontant dos aterratges, un d’ells d’emergència, que posteriorment la van portar a dir les següents paraules: «Gairebé ens matem».

Chenoa s’assabenta de l’accidentada tornada de Natalia

L’ex de David Bisbal va gaudir molt de la seva boda i va agrair la presència dels seus familiars i amics, entre els quals només quatre  companys d’Operación Triunfo van tenir l’oportunitat de gaudir plenament de la celebració: Geno Machado, Alejandro, Gisela i Natalia.

Tot i això, per a la cantant gaditana la tornada a Madrid no va ser com esperava. Va viure una difícil tornada tant per les turbulències que va haver de fer front l’avió com per la manera que va trepitjar terra.

La mateixa Natalia va ser l’encarregada d’explicar què estava succeint a través de les seves xarxes socials. Així, va compartir unes imatges d’ella mateixa on deia el següent: «Hem tingut un aterratge d’emergència. Ha estat un aterratge horrible».

«No ens diuen què està passant. Tenim la Guàrdia Civil aquí. Estem enmig de la pista», seguia informant.

Tot es va complicar més quan poc després va narrar: «Imagineu-vos que quan estàvem a terra, a Madrid, torna a enlairar. Hem tingut turbulències i quan hem aterrat s’ha quedat enmig de la pista. Ha estat horrible, però estem bé».

«El pitjor de tot és que portem una bona estona a l’avió, ens anaven a posar unes escales i, ara, s’ha espatllat i no poden portar-la», prosseguia tota neguitosa.

Fotomuntatge d'un mòbil i una storie de la cantant Natalia Rodríguez
L’amiga de Chenoa, Natalia, va narrar a les xarxes socials la seva complicada situació | TIK TOK @NATALIAOFICIAL82

Davant d’aquesta situació, l’andalusa es trobava desesperada pel pànic. I és que, com va exposar, «a sobre jo tinc aerofòbia. M’he afartat de plorar, em fa molta por i ho he passat fatal». Però, una vegada que la situació ja estava controlada, l’amiga de Chenoa no va dubtar a explicar més detalls i tranquil·litzar els seus seguidors. Així, va dir: «Ja estem a terra, per fi».

A això va afegir: «Cinc hores hem trigat a arribar. Hem tingut dos aterratges i ho he passat fatal. A sobre, em toca a mi, que em fa por volar».

Més tranquil·la, però intentant assimilar el pànic per la situació viscuda, no va dubtar en respondre a la premsa que l’esperava a l’aeroport Adolfo Suárez Madrid Barajas. Un cop allà, va dir: «Encara estic espantada, gairebé ens matem. Hem tingut un aterratge d’emergència i ha estat horrible».

Altres curiositats del casament de Chenoa

Laura Corradini ha respirat tranquil·la quan ha vist que allò succeït amb Natalia s’ha quedat en una simple anècdota de la seva boda. L’enllaç del qual ja han transcendit altres detalls com, per exemple, que el nuvi va ser el primer a arribar a l’altar del braç de la seva germana. En canvi, per la seva banda, la núvia va fer-ho al costat de qui considera com el seu pare, Juan Antonio ‘Tati’ Martino.

Així mateix, s’ha sabut que la finca de la cerimònia estava situada a la Serra de la Tramuntana i que qui va oficiar-la va ser la tinent d’alcalde de Bunyola. A més a més, la cantant es va casar amb un vestit dissenyat per Hannibal Laguna, tot i que això ja se sabia abans de l’enllaç.

▶️ Los triunfitos llegan a la boda de Chenoa y le cuentan a la prensa lo que va a pasar