Primer pla de Rocío Carrasco.

Enrique, l'home que Rocío Carrasco amagava i que gairebé trenca el matrimoni

Rocío Carrasco no esperava que aquesta informació sortís a la llum

Rocío Carrasco ja no pot amagar més l’existència d’Enrique, l’home que gairebé acaba amb el matrimoni de Rocío Jurado i Pedro Carrasco. Aquest divendres passat, 17 de juny, va arribar el moment més esperat per a la televisiva. I és que, després de diversos mesos esperant, la dona de Fidel Albiac ha pogut parlar clar i concís sobre tots els fronts oberts que té, avui dia, amb la seva família mediàtica.

A través d’un programa especial al Deluxe, Telecincova emetre els dos primers lliurament d’En el nombre de Rocío, en els quals la mateixa Rociíto va parlar, entre altres coses, de la història d’amor dels seus pares.

Imatge de Rocío Carrasco a 'En el nombre de Rocío'.
Rocío Carrasco s'ha quedat sense paraules | Mediaset

I és que, segons ella, la cantant i el boxejador sentien una gran admiració l’un per l’altre. «S’entenien amb una mirada. Ell tenia una bondat en els ulls amb ella i amb mi que era impressionant. Ell era la bondat personificada i ella moria i matava per ell».

Però, com tothom sap, aquest amor no va acabar de la millor forma possible. Després de més de deu anys junts, en 1989 van decidir posar punt final al seu matrimoni. I, encara que fins ara ningú s’havia pronunciat al respecte, Rocío Carrasco diu conèixer els veritables motius que s’amaguen darrere del divorci dels seus pares. «Van prendre una decisió que ningú dels dos volia prendre», va assegurar la televisiva.

Imatge de Pedro Carrasco i Rocío Jurado
Pedro Carrasco i Rocío Jurado van estar perdudament enamorats | Cedida

La mare de David Flores no va tenir cap problema en assenyalar directament als seus oncles Amador i Gloria Mohedano de ser els culpables que el matrimoni d’aquests dos grans no funcionés.

A més a més, va assegurar que Pedro Carrasco va ser el gran amor de la seva mare i que «va morir enamorada d’ell»; cosa que podria haver estat desmentida tan sols unes hores després de l’emissió de la segona part de la seva docu-sèrie.

Rocío Carrasco no ha explicat tota la veritat

Rocío Carrasco podria no haver estat sincera i no explicar tota la veritat sobre la vida amorosa de la seva mare. I és que, segons ha confirmat Socialité, Pedro Carrasco no hauria estat el gran amor de Rocío Jurado.

Sí, ja que aquest diumenge, 19 de juny, aquest conegut programa va voler investigar una mica més en la vida de la cantant i va descobrir una cosa que va deixar a tota l’audiència sense paraules.

Segons la informació que va fer pública aquella mateixa tarda, la de Chipiona va morir perdudament enamorada d’un home que no era ni Pedro Carrasco ni Ortega Cano.

Fotomuntatge de Rocío Jurado i Rocío Carrasco
Rocío Carrasco s'assabenta del secret de la seva mare | CatalunyaDiari

I és que, durant un temps, Rocío Jurado li va amagar a la seva filla un dels seus grans secrets, l’home que va ocupar el seu cor fins als seus últims dies de la seva vida.

Ara, i gràcies a aquest format de Telecinco, Rocío Carrasco ha pogut conèixer tota la veritat. Segons Socialité, el gran amor de la Jurado hauria estat Enrique García Vernetta.

I, per donar-li valor a aquesta informació, el programa va comptar amb el testimoni de Miguel, el germà d’aquest home. «Ella mateixa em va dir que es moria enamorada del meu germà», va assegurar.

«Fins a tres vegades li va demanar casar-se al meu germà durant els anys que van estar junts. L’enuig més gran el va tenir en veure que el bessó de Vernetta es casava amb Salomé, portant menys temps amb ella que amb Enrique. El seu enuig va ser descomunal i fins i tot es va negar anar al casament», explicava.

Però, sens dubte, el que més va cridar l’atenció del seu testimoni va ser un episodi que va viure juntament amb la mare de Rocío Carrasco una dècada després de trencar la seva relació amb Enrique García Vernetta.

«Deu anys després de deixar-ho, quan encara estava casada amb Pedro, va enfonsar-se plorant a un bar de València amb nosaltres, mentre li demanava a Enrique que tornessin. Estava Rosa Benito, que se’n recordarà perfectament d’això», relatava.

A més a més, Miguel va voler deixar clar que Rocío Carrasco no tenia gens d’idea de l'existència d’aquesta història d’amor, ja que la seva mare va decidir amagar-li el que veritablement sentia pel seu germà. «La seva filla no sap això», va sentenciar.