Rosa Benito plorant

Rosa Benito, obligada a deixar-ho en destapar-se la trista realitat

Rosa pren una decisió dràstica que sorprèn els seus seguidors

Rosa Benito ha pres una decisió molt dura, però molt intel·ligent. Després de l’estrena de la segona part de la sèrie documental de Rocío Carrasco, la col·laboradora ha optat per apartar-se de les xarxes socials. Una postura que va sorprendre molt als seus seguidors.

Havia estat una de les persones més crítiques amb la filla de la Jurado  durant la primera temporada de la producció. Sabia que en aquesta ocasió no es deslliuraria de les crítiques de Rociíto, així que va optar per desconnectar de Twitter durant un temps.
 

El missatge de comiat de Rosa va ser molt contundent. Només va ser necessari l’emissió d’un parell de capítols i el debat per a adonar-se que no en sortiria ben parada. En alguna ocasió també se l'esmenta, així que va entendre que el més convenient era protegir-se i evitar aquest tipus de plataformes.
 

«Vull donar les gràcies pel suport rebut a causa de les paraules de CF cap a la meva persona. Estic superorgullosa de ser dona, de ser lliure i fer el que em doni la gana i haver aconseguit tot el que tinc», apuntava.

Abans de tancar el seu compte de manera temporal advertia que «deixo Twitter per un temps, però no sense tornar a donar-vos gràcies. Un milió de gràcies», afegia. Sorprenia a tothom en prendre aquesta mesura tan radical, sense revelar els motius que li van portar a apartar-se de les xarxes socials.

Imatge de Rosa Benito.
Rosa Benito es veu obligada a deixar les xarxes socials durant un temps. | GTRES
 

Tot fa indicar que darrere d'aquesta decisió estaria Carlos Ferrando. El periodista li va dedicar unes paraules una miqueta desafortunades, referint-se a ella com a «lloba». A això caldria sumar-li la gran quantitat de crítiques rebudes després de l'estrena de la docusèrie.

Rosa Benito no és l'única del clan Mohedano que ha reaccionat a les paraules de Rocío Carrasco. El seu exmarit, Amador, també es va pronunciar a Viva la vida, però d'una altra manera. Explicava que en les declaracions de la seva neboda apreciava «un odi, una rancúnia...».
 

El germà i representant de la Jurado estava atònit. No entenia l'actitud de Rociíto amb ells. Considera que «tota aquesta intimitat, aquests draps bruts, no em fa gens de gràcia».

Aquests comentaris no van ser ben rebuts per Amador. No obstant això, sap que també se li obre una porta per a acudir a plató i concedir entrevistes. L'audiència està interessada a conèixer el seu punt de vista sobre el que s'està revelant a la sèrie documental.
 

La relació amb Rocío Carrasco cada vegada és més tensa i entenen que serà molt complicat arribar a un acord. Les paraules que li va dedicar ella a la seva família materna van acabar sent decisives per a trencar de manera definitiva la relació.

▶️ Rocío Carrasco cuenta la verdad sobre la separación de sus padres, Rocío Jurado y Pedro Carrasco

Rosa Benito, entre les damnificades

Rosa Benito no es deslliurarà de les crítiques de la seva neboda, qui la considera una component més del clan, tot i estar separada d'Amador. A la seva docusèrie, la filla de la Jurado els defineix com a jauría.

Explica que «van per la presa més fàcil, la més indefensa, la presa que està ferida i a la qual poden atacar. I per la presa que saben que no té a la que està a dalt, que era la que els posava límits. Per això els dic jauría», assenyala.

Fotomuntatge de Rosa Benito i Rocío Carrasco
Rociíto també posa Rosa al punt de mira. | CatalunyaDiari
 

La dona de Fidel Albiac apuntava que amb les seves paraules «estic descrivint un comportament. No els estic insultant».

Rosa Benito no podrà defensar-se a les seves xarxes socials, però sí que podrà fer-ho en els seus programes. A Ya es mediodía i a Ya son las ocho li donaran tot el protagonisme que necessiti.