Cayetana Rivera

La filla de Fran Rivera rep l'herència que tant enveja la família Pantoja

Francisco Rivera s'ha allunyat per sempre del seu germà

Francisco Rivera  està centrat en la seva carrera professional i sap que parlar en determinats programes no l'ajuda, però vol que se sàpiga la veritat. La seva filla Tana s'ha convertit en un dels rostres més emblemàtics de la premsa i la veritat és que ha après d’algú. Carmen Ordoñez és una dona que va fer història i que sempre va ser bastant respectada.Francisco ha confirmat a Déjate Querer, el programa presentat per Toñi Moreno, que la seva filla petita ha heretat l'elegància de la seva mare. Pensa que la seva mare hagués gaudit molt en veure el desenvolupament de Tana, perquè s'ha convertit en una icona. La jove prefereix estar lluny de la premsa del cor, però tracta amb una educació excel·lent a tots els reporters.

Fran Rivera seriós.
Fran Rivera ha pres una decisió. | GTRES
 

Francisco ha tingut molts problemes amb Isabel Pantoja i no està disposat a perdonar el que va passar després de la mort del seu pare Paquirri. El torero li va deixar una herència que la ‘tonadillera’ es nega a lliurar-li, tot i que l'assumpte va estar en mans dels jutges. No obstant això, té el veritable llegat: Cayetana està continuant amb la bona fama de la família.

És més, li ha explicat a Toñi Moreno que Carmen, popularment coneguda com Carmina, estaria molt orgullosa de Tana. «El que hauria gaudit la meva mare amb Cayetana al Rocío i el que hauria gaudit amb la seva neta hauria estat digne de veure». Toñi li ha donat l'enhorabona, perquè la jove s'ha guanyat el respecte de tots i és un rostre molt aplaudit.

Rivera sap que els Pantoja estan desesperats, no deixen de protagonitzar enfrontaments i fan qualsevol cosa per diners. Per això està tan satisfet amb el comportament de la seva filla, que ha heretat l'actitud de Carmen Ordóñez. Molts reporters s'hi han acostat per interessar-se per la seva opinió sobre el seu oncle Kiko, però ella no vol entrar a noves guerres.

Fran Rivera ha destapat la trista realitat

Francisco Rivera s'ha adonat que no pot confiar en el seu germà Kiko Rivera, ja que quan baixa la guàrdia el traeix a canvi de diners. El paparazzi Pablo González va explicar al programa Socialité que el DJ facilitava moltes dades del torero a canvi de xecs. A Viva la Vida asseguren que en últim any ha guanyat 350.000 euros parlant malament de la seva família.

Fran Rivera i Kiko Rivera
Francisco coneix les intencions dels seus germans. | Europa Press
 

Rivera gaudeix d'una bona economia i no té la necessitat de carregar contra ningú, però sí que ha parlat amb diversos periodistes. Pipi Estrada, col·laborador de Sálvame, assegura que el marit de Lourdes Montes ha posat punt final a la seva relació amb Kiko. No el perdona i no tornarà a parlar mai amb ell, ja que ha comprovat que és un interessat.

El fill de Paquirri està preocupat perquè sap que la guerra familiar ha acabat esquitxant Tana. La jove està creixent al món del cor i s'ha vist embolicada en una trama que no li correspon. Ha parlat amb diversos mitjans i ha deixat clar que no entrarà a cap guerra perquè desconeix l'origen del conflicte.

Francisco Rivera assumeix que ha perdut el patrimoni

Francesc és fill d'un dels toreros més importants del món i hauria d'haver rebut una fortuna després de morir, però no va ser així. No li importen els diners, però sí que vol recuperar les pertinences del seu pare i Isabel Pantoja no ho consent. No obstant això, ella és la que ha sortit perdent, ja que hi ha algú que sí que ha heretat una cosa que vol la cantant: l'afecte del públic.

Carmen Ordóñez és l'àvia de Tana, una dona que va fer història i que encara continua generant molt d'interès. Sempre va tenir un comportament educat amb la premsa i va demostrar que el tarannà era fonamental per resoldre certs conflictes. El torero ha complert el llegat de la seva mare i cada vegada hi ha més gent que està al seu costat.