Primer pla de Chenoa.

Chenoa encén les alarmes en confessar que hi ha alguna cosa que ha canviat

Chenoa ha concedit la seva primera entrevista com a dona casada i ha donat uns titulars inesperats

Chenoa ja pot respirar tranquil·la. Aquests últims dies ha hagut de romandre gairebé amagada per salvaguardar l'impressionant reportatge exclusiu que tenia signat amb la revista ¡Hola!.

S'ha especulat molt sobre el casament més mediàtic de l'any, el que ha unit Chenoa amb el seu marit Miguel Sánchez Encinas. Es va fer un dia diferent del previst inicialment, amb una llista de convidats secreta i en un lloc inexpugnable de Mallorca.

Es van confiscar els mòbils als assistents i no hi va haver fotos ni vídeos de l'esperat dia, excepte els que van ser oferts en comptagotes per l'esmentada publicació. Avui ja sí, ja es poden veure tots els detalls de la festa, els vestits, els convidats, la cerimònia, etc.

Chenoa ha parlat després del gran dia de la seva vida. Més relaxada i feliç, la mallorquina ha explicat com va viure el casament i com se sent actualment.

Ha deixat alguns titulars que sorprenen per la seva sinceritat

Chenoa confessa quin ha estat el moment que més li va impactar del seu enllaç.

Chenoa va cuidar fins al mínim detall del casament. Per aquest motiu, va sortir tot perfecte i ella va poder gaudir del dia com volia. Va riure, va plorar, es va emocionar i va deixar que la sorprenguessin tant els seus familiars com els seus amics.

«El moment més impactant va ser veure Miguel. No m'havia explicat res, ni tan sols com anava vestit. Estava espectacular, els seus ulls, la seva mirada... tot ha estat inoblidable».

Chenoa
Chenoa ja ha revelat tots els detalls del seu casament. | Instagram @holacom
 

La vocalista va arribar al casament molt nerviosa i gairebé sense haver dormit la nit anterior. Tot i això, va lluir un gran somriure i una cara descansada i lúcida gràcies al maquillatge i el pentinat, clàssic però elaborat, que va escollir.

Chenoa afirma que se sent en un conte de fades amb el seu marit. «Només conèixer-lo, vaig saber que era 'el meu company de vida'. Em fascina tot, la seva manera de ser, el seu caràcter. La seva manera de cuidar-me i estimar-me és única».

Un altre dels aspectes que Chenoa destaca i que és fonamental perquè una parella funcioni és l'admiració. Ella admira «com desenvolupa la seva professió» i la mare de Chenoa també està d'acord que «és la persona adequada per a ella, es complementen i es comprenen molt bé».

Amb aquest enllaç, Chenoa posa fi a una intensa llista de relacions que l'han mantingut soltera amb 46 anys. Sembla que ha trobat l'home adequat en aquest discret i tranquil doctor. Ella afirma que aquesta relació ha arribat al moment adequat de la seva vida.

«No soc la mateixa d'abans. Miguel em va trobar ja feta, completa i feliç. I jo també a ell. Ens donem un amor bo, sa i responsable. És amor de veritat per a tots dos».

Els convidats al casament de Chenoa que ningú no s'esperava

També s'ha revelat finalment la llista de convidats al casament de Chenoa. Era un dels temes més controvertits. A més dels que ja s'havien confirmat durant aquests últims dies, destaca la presència de José Luis López 'el Turronero'. També van participar en la festa Lidia San José, Frank Blanco i altres noms vinculats al PSOE a l'època de José Luis Rodríguez Zapatero.

A més, hi va haver convidats que van assistir de manera no presencial, al record i al cor dels assistents. D'una banda, l'àvia de la núvia, de qui Chenoa va voler portar un anell i a qui li va guardar simbòlicament un dels seus bouquets.

D'altra banda, Àlex Casademunt, el company d'Operación Triunfo que va morir en accident de trànsit i que van homenatjar en un moment del karaoke.

Entre els assistents, van destacar també Pedro J. Ramírez i la seva dona, Cruz Sánchez de Lara.

Ella va ser qui els va presentar en un sopar a casa seva i qui va dedicar també unes boniques paraules a Chenoa. «Ets afortunadíssima en l'amor. No has fet aquest pas fins a haver trobat el perfecte doctor per a la teva ànima que, a més, sap tonificar i revitalitzar el teu cos, perquè estàs més maca que mai».