Primer pla de Chenoa parlant

Chenoa envia un missatge a David Bisbal poques setmanes abans de casar-se

Chenoa és molt espontània i les seves xarxes socials ho demostren

Chenoa està en el seu millor moment i la vida li somriu. Es veu en la seva mirada, lluminosa, en el seu somriure i en la seva energia, sempre positiva.

La cantant mallorquina està ultimant els detalls del seu gran dia: el seu casament. La seva boda amb Miguel Sánchez Encinas està causant molt d'enrenou i no hi ha photocall on no es pregunti a Chenoa per l'esdeveniment.

Ella està feliç amb els preparatius i ho demostra. Fa uns dies la vam veure una mica aclaparada amb tot el que havia de fer, però per sort «tinc amigues que m'ajuden perquè no puc amb tot».

De la mateixa manera, ara que ja ho té tot controlat, arriba el moment de relaxar-se una mica més i gaudir. Estaria encara més relaxada si no li preguntessin dia sí, dia també per la llista de convidats.

Primer pla de Chenoa.
Chenoa és una de les grans protagonistes del 2022 | GTRES

I és que tothom està ansiós per saber si hi haurà molts exconcursants d'OT a la festa o no. La vocalista ha explicat que la cerimònia serà molt íntima, amb pocs convidats i molt seleccionats. Tot i això, hi haurà més festes paral·leles perquè tothom pugui brindar al costat de Chenoa per la seva felicitat eterna.

Chenoa sorprèn amb una foto inesperada

Entre els companys d'Operación Triunfo que molt probablement no aniran al casament, destaca David Bisbal. Qui va ser parella de Chenoa durant els mesos posteriors al programa sempre ha mantingut una relació ambigua amb ella.

En el programa que es va emetre el 2016, en el qual els membres d'aquella primera mítica edició es retrobaven, van fer gala de la seva complicitat. Tot i això, tot saltava pels aires amb la mítica 'cobra' que David va fer a Chenoa esquivant un petó en directe.

A partir d'aquell moment, que es va comentar durant setmanes, la tensió entre tots dos va tornar a ser evident. Sempre s'han comportat i s'han professat afecte i respecte mutu, però poca cosa més.

A l'últim acte al qual ha assistit Chenoa, la festa d'una firma cosmètica, ha publicat una foto amb algú de qui Bisbal no guarda tampoc un bon record. Es tracta d'Elena Tablada. La dissenyadora de joies va ser la primera xicota coneguda de Bisbal i mare de la seva filla gran, Ella. Aquí va la foto:

Història instagram Chenoa
Chenoa ha posat amb Elena Tablada somrients en una festa | Instagram

 

Chenoa envia un missatge al seu ex

David Bisbal i Elena Tablada han tingut durs enfrontaments al passat. Actualment la relació és de calma tensa, principalment pel bé de la filla que tenen en comú. Cadascú amb les seves respectives parelles, mantenen el contacte estricte per temes relacionats amb la nena i poca cosa més.

Per això ha xocat molt la foto de Chenoa amb Elena. Dues de les exparelles de David posant juntes i somrients. El missatge que acompanya la foto també és revelador: «Tot sempre a la bona energia».

Què voldrà dir Chenoa amb aquesta foto? Des de quan són amigues Chenoa i Elena Tablada? Serà ella una de les convidades al casament?

A David ja li han preguntat si ha rebut la invitació per a l'esdeveniment de l'any. No va negar la seva assistència, només es va limitar a dir que «no parlo de les meves coses». Chenoa ha assegurat que hi haurà gent d'Operación Triunfo al casament, però no tots els que ella voldria, per la pandèmia. Ja queden menys de dos mesos per sortir de dubtes.

En qualsevol cas, la cantant mallorquina viu al marge de polèmiques i especulacions. «Jo ja sabia que la gent estaria pendent de qui convido i a qui no convido, però faig com que és una pel·lícula on jo no estic. Jo estic gaudint aquest moment».